25 Απρ 2024
READING

Είσοδος της Amstel στην αγορά της Κίνας

1 MIN READ

Είσοδος της Amstel στην αγορά της Κίνας

Είσοδος της Amstel στην αγορά της Κίνας

Η Amstel, γιορτάζοντας φέτος τα 150 χρόνια της, εισέρχεται στην αγορά της Κίνας. Η premium pilsner μπίρα, η οποία διατίθεται ήδη σε 116 χώρες σε όλον τον κόσμο, είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο σε επαρχίες της Βόρειας και Ανατολικής Κίνας, με τη μητρική Heineken να αναμένει ότι η Κίνα θα αποτελέσει μία από τις top αγορές του brand παγκοσμίως μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

«Η Amstel είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brand μπίρας και η εισαγωγή της στην αγορά της Κίνας σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία της», δήλωσε σχετικά η Malgorzata Lubelska, Senior Director International Brands & Craft της Heineken.

«Από κοινού με την China Resources Beer, τον στρατηγικό συνεργάτη μας στην χώρα, τοποθετούμε την Amstel, ως ηγέτιδα στην οικονομική κατηγορία premium, η οποία αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς premium μπίρας σε αυτήν. Θα μείνουμε πιστοί στην κληρονομιά μας και το ήθος του brand, προσφέροντας relevant τοπικές καμπάνιες που γιορτάζουν την καταγωγή μας από το Άμστερνταμ και τη δέσμευσή μας στη φιλία», συμπλήρωσε.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.