26 Απρ 2024
READING

Το κατάστημα Harry Potter στην Νέα Υόρκη ανοίγει το ηλεκτρονικό εμπόριο

2 MIN READ

Το κατάστημα Harry Potter στην Νέα Υόρκη ανοίγει το ηλεκτρονικό εμπόριο

Το κατάστημα Harry Potter στην Νέα Υόρκη ανοίγει το ηλεκτρονικό εμπόριο

Το άνοιγμα του τεράστιου καταστήματος Harry Potter στη Νέα Υόρκη ενδέχεται να καθυστερήσει να ανοίξει λόγω της πανδημίας  ωστόσο, το ηλεκτρονικό κατάστημα του καταστήματος είναι τώρα ανοιχτό, προσφέροντας νέα προϊόντα που αρχικά προορίζονταν για το κατάστημα.

Το  κατάστημα βρίσκεται στο 935 Broadway, δίπλα στο εμβληματικό κτίριο Flatiron στη Νέα Υόρκη. Αφού ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος ότι το κατάστημα θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2020, μια πρόσφατη ανακοίνωση ενημέρωσε ότι το άνοιγμα του καταστήματος θα καθυστερήσει μέχρι το 2021.

Το κατάστημα θα φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη συλλογή προιόντων Harry Potter στον κόσμο συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών προιόντων και θα έχει μέγεθος 1850 τετραγωνικά μέτρα.

Το άνοιγμα του διαδικτυακού καταστήματος σημαίνει ότι νέα προϊόντα, όπως η μασκότ του Hogwarts, το horcrux και τα μαγικά πλάσματα θα διατεθούν στο διαδίκτυο, ενώ επρόκειτο να κάνουν το ντεμπούτο τους στο κατάστημα της Νέας Υόρκης.

Ο ιστότοπος επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν αγορές από το σπίτι καθώς και να βρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας που μπορούν να εξατομικευτούν.

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικά προιόντα και σειρές στο Harry Potter της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού ραβδιού Golden Snitch Celebration, καθώς και ολόκληρης της γκάμας MACUSA.

Το κατάστημα τελικά θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2021 και αναμένεται να είναι πάρα πολύ επιτυχημένο αφού οι φανατικοί θαυμαστές του Harry Potter σε όλο τον κόσμο αγοράζουν προϊόντα και ενθύμια με μεγάλη συχνότητα επενδύοντας πολλά χρήματα ειδικά στα σπάνια αντικείμενα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.