08 Σεπ 2024
READING

Η Nike παρουσίασε το νέο της concept , το Nike Unite

2 MIN READ

Η Nike παρουσίασε το νέο της concept , το Nike Unite

Η Nike παρουσίασε το νέο της concept , το Nike Unite

Προσθέτοντας στο Nike House of Innovation τους νέους τύπους καταστημάτων, Nike Rise και Nike Live, τώρα συνεχίζει με το Nike Unite.

Σχεδιασμένο για να βοηθά τους ντόπιους να συνδέονται στενότερα με τον αθλητισμό, η Nike Unite δημιουργεί νέες εμπειρίες εντός και εκτός καταστημάτων, που βασίζονται στο να εξυπηρετούν τους ανθρώπους με τον πιο σημαντικό αθλητικό προορισμό στην κοινότητά τους.

Το Nike Unite υπάρχει για να εξυπηρετεί και να συνδέεται με τους ανθρώπους σε κάθε τοπική κοινότητα και κάθε κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει την καρδιά και το πνεύμα τους.

Οι καταναλωτές καθώς εισέρχονται στο κατάστημα , βλέπουν έναν τοίχο της κοινότητας που επισημαίνει την ομάδα του καταστήματος και τις τοπικές συνεργασίες . Τα στοιχεία αυτά στον χώρο μοιάζουν επίσης να διηγούνται την ιστορία της κοινότητας. Από τοπικά αξιοθέατα έως  τοπικούς αθλητές , ο σχεδιασμός επιτρέπει στους κατοίκους της περιοχής να αισθάνονται ότι εκπροσωπούνται στο χώρο.

Τα προϊόντα σε κάθε κατάστημα Nike Unite αντανακλούν επίσης αυτό που ενδιαφέρει την κοινότητα: τοπικά επιμελημένα, καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης στην καλύτερη τιμή, σε συνδυασμό με την προσθήκη επιλεγμένων εποχιακών προσφορών.

Επιπλέον, το Nike Unite αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Nike στην πρόσληψη ατόμων που ζουν στην τοπική κοινότητα.

Προκειμένου να προστατευθεί το μέλλον του αθλητισμού, βιώσιμες προσφορές όπως επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες αγορών είναι διαθέσιμες σε καταστήματα της Nike Unite – με υπηρεσίες επιστροφής όπως το Nike Reuse-a-Shoe.

Online ή φυσικά, τα καταστήματα της Nike Unite προσφέρουν νέους τρόπους για να είναι κοντά στους πελάτες τους.

Είτε υποστηρίζοντας τοπικά σχολεία και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που δίνουν στα παιδιά περισσότερες ευκαιρίες να παραμείνουν ενεργοί μέσω του Made to Play ή συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Nike Community Ambassador (το οποίο εκπαιδεύει τους υπαλλήλους του καταστήματος να γίνουν  προπονητές), αυτές οι ενέργειες δίνει την ευκαιρία στη Nike να φέρει τα μέλη τόσο πιο κοντά στο άθλημα όσο και πιο κοντά το ένα στο άλλο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.