25 Απρ 2024
READING

Οι αγορές αντικειμένων και τροφών για τα κατοικίδια ζώα αυξάνονται ραγδαία

2 MIN READ

Οι αγορές αντικειμένων και τροφών για τα κατοικίδια ζώα αυξάνονται ραγδαία

Οι αγορές αντικειμένων και τροφών για τα κατοικίδια ζώα αυξάνονται ραγδαία

Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι διαφορετική φέτος λόγω της πανδημίας, αλλά τα σκυλιά και οι γάτες, μαζί με τους λιανοπωλητές που πουλούν προϊόντα κατοικίδιων ζώων, θέλουν να ξεπεράσουν αυτά τα προβλήματα και να έχουν το προβάδισμα. 

Οι μισοί από τους καταναλωτές που ρωτήθηκαν από τη συμβουλευτική εταιρεία Deloitte σχεδιάζουν να αγοράσουν προμήθειες κατοικίδιων ζώων ή φαγητό ενώ ψωνίζουν για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Σχεδόν το ένα τέταρτο των αγοραστών είπε ότι θα αγοράσει παιχνίδια για κατοικίδια ή αξεσουάρ ως δώρο, κατά μέσο όρο δαπανώντας 90 $.

Η Deloitte διαπίστωσε ότι ο μέσος καταναλωτής θα δαπανήσει 922 $ για αγορές,δώρα και ψώνια φέτος. Τα είδη κατοικίδιων κατατάσσονται στις κορυφαίες κατηγορίες σύμφωνα με την έρευνα.

Πάντα, η αγορά των κατοικίδιων ζώων είναι μια αρκετά ανθεκτική, στην ύφεση, κατηγορία καθώς οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να ξοδεύουν για τα κατοικίδια ζώα τους, όπως και για τα παιδιά και την οικογένεια τους.

Από τότε που η πανδημία έφτασε στις ΗΠΑ στα μέσα Μαρτίου αναφέρθηκε αυξημένη ζήτηση για σκύλους και γάτες για να έχουν συντροφιά οι άνθρωποι στα σπίτια τους και έτσι χρειάζονται προμήθειες για τα νέα κατοικίδια ζώα τους.

Άτομα που έχουν ήδη κατοικίδια ζώα περνάνε επίσης περισσότερο χρόνο μαζί τους ενώ μένουν στο σπίτι και επενδύουν σε περισσότερες αγορές για τους αγαπημένους τους φίλους.

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερο χρόνο με τα κατοικίδια ζώα τους από το συνηθισμένο, αναζητούν πράγματα όπως καλύτερα κολάρα, παιχνίδια, λιχουδιές και τροφές. Βλέπουμε περισσότερες διαδικτυακές πωλήσεις σε όλες τις ΗΠΑ.

Σχεδόν οι μισοί καταναλωτές που σκοπεύουν να αγοράσουν προμήθειες κατοικίδιων ζώων δήλωσαν στη Deloitte ότι προτιμούν να ψωνίζουν σε ειδικά καταστήματα κατοικίδιων ζώων.

Η αύξηση των προϊόντων για κατοικίδια ζώα προκύπτει από την ανάγκη των ανθρώπων να υιοθετούν ζώα από την έναρξη της πανδημίας, αλλά και από όσους αισθάνονται τα κατοικίδια ως μέρος της οικογένειας τους.

Ίσως πριν από 30 χρόνια, τα κατοικίδια ζώα βρίσκονταν στην αυλή κάποιου. Τώρα έχουν μπει στο σπίτι.Γιατί αυτό έχει σημασία; Γιατί όσο πιο κοντά φτάνουν στους ανθρώπους, τόσο περισσότερο αυτοί επενδύουν στην υγειονομική περίθαλψη τους και στην ευχαρίστηση τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.