08 Μάι 2024
READING

Το Amazon επεκτείνει τις παραδόσεις στα γκαράζ στην Αμερική

2 MIN READ

Το Amazon επεκτείνει τις παραδόσεις στα γκαράζ στην Αμερική

Το Amazon επεκτείνει τις παραδόσεις στα γκαράζ στην Αμερική

Το Amazon θέλει να προσφέρει ανάπαφες παραδόσεις στα γκαράζ των σπιτιών σε περισσότερα άτομα. Η εταιρεία επεκτείνει το λεγόμενο «Key by Amazon In-Garage Delivery service» σε περισσότερες από 4.000 αμερικανικές πόλεις.

Οι παραδόσεις σε γκαράζ προορίζονται αποκλειστικά για Prime-μέλη. Ο διαδικτυακός γίγαντας ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία θα παρέχεται σε πολλές επιπλέον πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, η Φιλαδέλφεια, το Ντάλας, το Χιούστον, η Βοστώνη, η Ατλάντα, το Φοίνιξ και η Ουάσιγκτον.

Ως αποτέλεσμα, εκατομμύρια επιπλέον πελάτες μπορούν τώρα να παραλαμβάνου τα δέματά τους στο γκαράζ τους.

Για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, οι πελάτες χρειάζονται ένα ανοιχτό πορτάκι γκαράζ συμβατό με το myQ, εκτός από μια συνδρομή Prime.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να συνδέσουν την εφαρμογή myQ με την εφαρμογή Amazon της Key για να παραδώσουν με ασφάλεια δέματα στο γκαράζ. Οι πελάτες θα ειδοποιηθούν στο smartphone τους κατά την παράδοση του δέματος.

Μέχρι τώρα, μόνο τα είδη εκτός των τροφίμων ήταν επιλέξιμα για παράδοση στο γκαράζ. Αλλά αυτό αλλάζει επίσης γρήγορα. Από χθες, πελάτες σε πέντε πόλεις (συγκεκριμένες περιοχές στο Σικάγο, το Ντάλας, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σιάτλ) μπορούν επίσης να παραλάβουν τα τρόφιμά τους από το Whole Foods Market ή την Amazon Fresh στο γκαράζ τους, χωρίς επαφή και με ασφάλεια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.