23 Απρ 2024
READING

Το Amazon δεν σταματά να επεκτείνεται ακόμα και μέσα στην πανδημία

1 MIN READ

Το Amazon δεν σταματά να επεκτείνεται ακόμα και μέσα στην πανδημία

Το Amazon δεν σταματά να επεκτείνεται ακόμα και μέσα στην πανδημία

Το Amazon αναζητά 40 νέους κόμβους διανομής σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς συνεχίζει την επεκτατική πολιτική του. 

Η διαδικτυακή εταιρία λιανικής επιδιώκει να ενοικιάσει, αντί να αγοράσει, δεκάδες νέες τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο έξω από το Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική πλευρά, όπου ήδη έχει σημαντική παρουσία. 

Το Amazon βρίσκεται επί του παρόντος στην πρώτη γραμμή των περισσότερων αναγκών σε χώρους διανομής και logistics σε όλη την Αγγλία.

Θεωρείται ότι  η τελευταία προσπάθεια για την επέκταση του φυσικού αποτυπώματος έρχεται καθώς το Amazon αγωνίζεται να διατηρήσει την διήμερη παράδοσή που υπόσχεται για τους πελάτες Prime στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πανδημία έχει δείξει ότι η ζήτηση για προϊόντα Amazon ανεβαίνει στα ύψη, και το δεύτερο εθνικό lockdown κατά τη διάρκεια του πιο πολυσύχναστου τριμήνου του έτους προσθέτει σημαντική πίεση στην αλυσίδα εφοδιασμού του.

Το Amazon έχει ήδη αυξήσει το αποτύπωμά του κατά 50% φέτος, από μόλις 15% το 2018 έως το 2019 αφού τον Ιούνιο αναφέρθηκε ότι είχε αγοράσει σχεδόν το ένα τέταρτο του διαθέσιμου βιομηχανικού χώρου στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.