18 Απρ 2024
READING

Η Supreme σε νέους ιδιοκτήτες

1 MIN READ

Η Supreme σε νέους ιδιοκτήτες

Η Supreme σε νέους ιδιοκτήτες

Η VF Corporation, μητρική εταιρεία των Kipling και The North Face αλλά και άλλων, αγοράζει την μάρκα μόδας Supreme για 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια (1,8 δισεκατομμύρια ευρώ). Η εξαγορά θα δώσει νέα ώθηση στον κύκλο εργασιών του ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρείας.

Η μάρκα Supreme είναι πολύ δημοφιλής στους σκέιτερ και στον κόσμο του χιπ χοπ.Κατάφερε να δημιουργήσει μια μοναδική εικόνα γύρω από τη μάρκα, η οποία καλλιεργείται και διατηρείται δημιουργώντας “τεχνητή  ανεπάρκεια”.

Για παράδειγμα, τα ενδύματα παράγονται σε μερικές εκατοντάδες αντίγραφα. Οι πωλήσεις είναι κυρίως διαδικτυακές – η Supreme διαθέτει μόνο 12 καταστήματα παγκοσμίως, 2 εκ των οποίων βρίσκονται στην Ευρώπη και τα περισσότερα είδη εξαντλούνται σε λίγα λεπτά.

Γνωρίζουμε λίγα στοιχεία για τις πωλήσεις και τα κέρδη της Supreme. Σύμφωνα με την εφημερίδα De Tijd, οι πωλήσεις αυτό το οικονομικό έτος πρέπει να υπερέβησαν  τα 500 εκατομμύρια δολάρια (422 εκατομμύρια ευρώ). Η μάρκα βασίζεται επίσης στην ετήσια αύξηση της , απο 8 έως 10%.

Η VF Corporation θα πληρώσει 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια (1,8 δισεκατομμύρια ευρώ) για την Supreme. Η εξαγορά θα υποστηρίξει τις διαδικτυακές πωλήσεις του αμερικανικού ομίλου μόδας. Η Supreme αντλεί περισσότερο από το 60% του κύκλου εργασιών της από πωλήσεις μέσω Διαδικτύου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.