25 Απρ 2024
READING

Τι θα συμβεί με την αγορά του PlayStation 5 ; 

1 MIN READ

Τι θα συμβεί με την αγορά του PlayStation 5 ; 

Τι θα συμβεί με την αγορά του PlayStation 5 ; 

Το νέο PlayStation 5 της Sony δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο στα φυσικά καταστήματα την ημέρα της παγκόσμιας κυκλοφορίας του.

Η Sony ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του θα είναι τώρα μόνο διαδικτυακή, προτρέποντας τους αγοραστές να «είναι ασφαλείς, να μείνουν στο σπίτι και να κάνουν την παραγγελία τους μέσω του διαδικτύου».

«Προκειμένου να διατηρήσουμε τους καταναλωτές μας, τους εμπόρους λιανικής και το προσωπικό μας ασφαλείς εν μέσω του COVID-19, επιβεβαιώνουμε ότι οι πωλήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω των διαδικτυακών καταστημάτων των συνεργατών μας», ανέφερε η εταιρεία.

“Μην προγραμματίσετε να κάνετε κάμπινγκ έξω από τα καταστήματα ή να περιμένετε να ανοίξουν την ημέρα κυκλοφορίας με την ελπίδα να βρείτε μια κονσόλα PS5 για αγορά.”

Αν και δεν έχει ειπωθεί τίποτα συγκεκριμένο για το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το PS5 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, η Sony λέει ότι η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί  παγκοσμίως.

Η ενέργεια αυτή συμβαίνει εξαιτίας του ότι ο ιαπωνικός κατασκευαστής προσπαθεί να παράγει αρκετό απόθεμα για να καλύψει τη ζήτηση μετά την εξάντληση των προπαραγγελιών.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.