25 Απρ 2024
READING

Η Lego ενώνει κόσμους και οικογένειες

2 MIN READ

Η Lego ενώνει κόσμους και οικογένειες

Η Lego ενώνει κόσμους και οικογένειες

Η Lego λανσάρισε μια νέα καμπάνια για τα Χριστούγεννα που δείχνει τις οικογένειες να ενώνονται και να δημιουργούν τους δικούς τους κόσμους με τα τουβλάκια της εταιρείας.

Η πλήρως omni-channel καμπάνια θα παίξει στα κανάλια της τηλεόρασης, σε ψηφιακά κανάλια και σε όλα τα μέσα σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η εκστρατεία της Lego, η οποία αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας “Rebuild the World”, γιορτάζει την δημιουργικότητα που εμπνέεται από τα κατασκευαστικά της σύνολα και μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο και να τον βάλει σε περιπέτειες, ακόμα και όταν οι καταναλωτές είναι έγκλειστοι στο σπίτι.

Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές αναμένεται να είναι πιο ήρεμες φέτος, καθώς η κρίση της πανδημίας θα περιορίσει τα ταξίδια και τις μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Με την εστίασή στα κανάλια ηλεκτρονικού εμπορίου, τις εφαρμογές αγορών και τις λίστες αναπαραγωγής όπως του Spotify, η καμπάνια της Lego είναι κατάλληλη για τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές ψωνίζουν και διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τάσεις που είναι πιθανό να συνεχιστούν αυτήν την περίοδο των διακοπών αλλά και μετά.

Πολλές οικογένειες κάνουν κατασκευές μαζί φέτος, δίνοντας στους γονείς την ευκαιρία να βιώσουν και να εκτιμήσουν πώς τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να χτίσουν και να ανοικοδομήσουν  τον κόσμο γύρω τους χρησιμοποιώντας τούβλα LEGO.

Η εταιρεία με την καμπάνια της θέλει να εμπνεύσει ανθρώπους όλων των ηλικιών να παίξουν και να εξάψουν την δημιουργικότητα την περίοδο των διακοπών.

Οι πωλήσεις της Lego αυξήθηκαν κατά 14% το πρώτο εξάμηνο του 2020, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, καθώς οι οικογένειες βρέθηκαν σε μεγάλο βαθμό στο σπίτι και επιζητούσαν δημιουργικό χρόνο χωρίς την παρουσία οθόνης.

Ακόμη και πριν από την πανδημία, η Lego είχε στοχεύσει σε ενήλικες που ήταν αγχωμένοι εξαιτίας της καθημερινότητας ,ως μια νέα και δυνητικά επικερδή αγορά.

Ομοίως, τα επιτραπέζια παιχνίδια σημείωσαν τεράστια αύξηση στις πωλήσεις τις πρώτες εβδομάδες της πανδημίας. Καθώς οι καταναλωτές δείχνουν ενδιαφέρον για παιχνίδια που προκαλούν μια αίσθηση νοσταλγίας, όπως η Barbie η Fisher-Price τον περασμένο μήνα άνοιξε ένα εικονικό μουσείο στο Instagram για να αξιοποιήσει την τάση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.