19 Απρ 2024
READING

Η Postmates του Uber δίνει την λύση!

2 MIN READ

Η Postmates του Uber δίνει την λύση!

Η Postmates του Uber δίνει την λύση!

Η Postmates, η πλατφόρμα παράδοσης που ανήκει στην Uber, έχει εισαγάγει μια νέα υπηρεσία που υποστηρίζει τις ανάγκες των τοπικών εμπόρων λιανικής.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, Shop, οι τοπικοί λιανοπωλητές δημιουργούν μια εικονική βιτρίνα στην εφαρμογή Postmates, όπου θα μπορούν να παρουσιάζουν το απόθεμά τους με οργανωμένους, διαμορφώσιμους καταλόγους που διαθέτουν εικόνες υψηλής ανάλυσης.

Η πλατφόρμα θα παρέχει στον πωλητή tablet για τη διαχείριση του διαθέσιμου αποθέματος. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία επιλογών για τη λήψη των παραγγελιών τους, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης στο σπίτι και της παραλαβής από το κατάστημα.

Τα τέλη παράδοσης και εξυπηρέτησης κυμαίνονται από 4,99 $ για κανονική παράδοση έως 12,99 $ για παράδοση με προτεραιότητα. Πάρα πολλοί συνδρομητές λαμβάνουν δωρεάν παράδοση.

Το Shop έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους τοπικούς λιανοπωλητές να ανταποκριθούν στις αυξημένες προσδοκίες για ταχεία παράδοση που δημιουργήθηκε από την Amazon Prime, καθώς και για την ανακούφιση των αναμενόμενων πιέσεων από μεγάλους μεταφορείς γύρω από τους περιορισμούς αποστολής αυτή την περίοδο των εορταστικών διακοπών.

Η διαίσθησή είναι ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ομορφιά, την προσωπική φροντίδα, τα οικιακά είδη, τα είδη ένδυσης  καθώς και για άλλες κατηγορίες αγορών και η εφαρμογή θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια διασκεδαστική, επιμελημένη εμπειρία αγορών.

Όλη αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο Postmates, που εξαγοράστηκε από την Uber τον Ιούλιο για 2,65 δισεκατομμύρια δολάρια, να επεκταθεί πέρα ​​από την βασική προσφορά παράδοσης φαγητού και τοποθετείται ως πλατφόρμα και μια διαδικτυακή αγορά.

Φέτος, ο COVID άλλαξε πραγματικά το τοπίο του τρόπου με τον οποίο αγοράζουμε προϊόντα πρώτης ανάγκης, περνάμε τον ελεύθερο μας χρόνο και ακόμη το πώς αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας.

Το Shop είναι μια τόσο ενδιαφέρουσα εμπειρία γιατί επιτρέπει στους ανθρώπους να πάρουν στα χέρια τους τα προϊόντα με έναν εντελώς νέο και συναρπαστικό τρόπο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.