25 Απρ 2024
READING

Τα 3 Cs που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να τα βγάλουν πέρα

3 MIN READ

Τα 3 Cs που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να τα βγάλουν πέρα

Τα 3 Cs που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να τα βγάλουν πέρα

Η περίοδος των διακοπών έφθασε.Οι καταναλωτές θα βομβαρδίζονται με μηνύματα στα mail τους και οι διαφημίσεις θα παίζουν σε όλα τα κανάλια προκειμένου να ξεχυθούν στους δρόμους και να κάνουν τα ψώνια τους.

Αλλά φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πολύ διαφορετικά.

Φέτος, η παγκόσμια πανδημία έβαλε φρένο στα περισσότερα γεγονότα.Το άγχος και η αβεβαιότητα αφθονούν. Η απόδοση των καταστημάτων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα μπορούσε να καθορίσει ποιες επιχειρήσεις θα επιβιώσουν και ποιες θα κλείσουν για πάντα.

Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, το 71% των καταναλωτών αισθάνεται άνετα να επιστρέψει σε φυσικά καταστήματα και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στην Αμερική.

Ενάντια στο σκηνικό ενός εξαιρετικά ταραχώδους 2020, πώς οι επιχειρήσεις αντιδρούν προκειμένου να βεβαιωθούν ότι εκμεταλλεύονται κάθε πλεονέκτημα από την αύξηση της επισκεψιμότητας των αγοραστών την εορταστική περίοδο;

Εδώ θα βρείτε τα “3 Cs to Success” καθώς πλησιάζετε την περίοδο των διακοπών.

Caring

Καθώς η πανδημία συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή, παραμένει σημαντικό, να νιώσουν οι πελάτες και οι υπάλληλοι κάθε εταιρείας ότι ενδιαφέρεται για αυτούς. Παρά την υπομονή που πρέπει να δείξουν , και το αίσθημα της ανησυχίας για τον COVID, οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν πρώτη προτεραιότητα να διασφαλίσουν ένα ασφαλές περιβάλλον.

Ανεξάρτητα με το πώς αισθάνεται ο κάθε πελάτης εξαιτίας του Covid ,όλοι θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές για τη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Οι πελάτες πρέπει να δουν από τους υπαλλήλους την εφαρμογή των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθούνται.Οι εταιρείες πρέπει να βεβαιωθούν ότι χτίζουν εμπιστοσύνη με τους πελάτες τους σε όλα τα σημεία επαφής.

Confidence

Ας το παραδεχτούμε. Σε κάποιο βαθμό, είμαστε όλοι λίγο φοβισμένοι, ή τουλάχιστον, όλοι αισθανόμαστε λίγο ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί.

Βέβαια όλοι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια δόση αισιοδοξίας και τώρα είναι σίγουρα μια περίοδος να μεταφέρουμε περισσότερη χαρά στον κόσμο.

Οι πελάτες θα το εκτιμήσουν και μπορεί να επηρεαστούν εξολοκλήρου οι αντιλήψεις που έχουν για την εταιρία.

Continuity

Ναι, ο κόσμος έχει αλλάξει για πάντα. Όλες οι εταιρείες  έπρεπε να κάνουν κάποιες σημαντικές προσαρμογές και απαραίτητες επενδύσεις στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής, αλλά πρέπει από την άλλη να προσέξουν να μην το κάνουν εις βάρος της μάρκας που έχουν εργαστεί τόσο σκληρά για να δημιουργήσουν.

Αυτή την περίοδο δεν πρέπει να αποστειρώνεται πλήρως η εμπειρία αγορών και η μάρκα  πρέπει να είναι σωστή σε όλο το φάσμα αυτής της εμπειρίας των πελατών.

Εν ολίγοις, με κάθε τρόπο που είναι εφικτό, οι μάρκες πρέπει να μείνουν πιστές στο ποιες είναι. Τελικά πρέπει να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ωραίες αναμνήσεις, χαρούμενες στιγμές και να ενισχύσουν την αξία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.