25 Απρ 2024
READING

Είδη παντοπωλείου γρήγορα και εύκολα στην πόρτα σου  

2 MIN READ

Είδη παντοπωλείου γρήγορα και εύκολα στην πόρτα σου  

Είδη παντοπωλείου γρήγορα και εύκολα στην πόρτα σου  

Η Sainsbury’s έχει συνεργαστεί με το Uber Eats και το Deliveroo καθώς προσπαθεί να επεκτείνει γρήγορα την ικανότητα παράδοσης ειδών παντοπωλείου εγκαίρως για τα Χριστούγεννα.

Η άνοδος του παντοπωλείου στο διαδίκτυο συνεχίζεται αμετάβλητα καθώς και τα αυστηρότερα μέτρα εξαιτίας της πανδημίας  για εκατομμύρια ανθρώπους και επιχειρήσεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, η Sainsbury’s στρέφεται στους δύο γίγαντες παράδοσης σε μια προσπάθεια «να βρει νέους τρόπους για να εξυπηρετήσει ακόμη περισσότερους  πελάτες».

Περίπου 1000 προϊόντα Sainsbury σύντομα θα είναι διαθέσιμα για αγορά στην εφαρμογή Uber Eats σε δέκα τοποθεσίες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το σούπερ μάρκετ της Sainsbury στο Κάμντεν του Λονδίνου, θα είναι το πρώτο που θα προσφέρει παράδοση από την Uber Eats σε λιγότερο από 25 λεπτά, προτού προστεθούν εννέα ακόμη καταστήματα τις «επόμενες εβδομάδες».

Εν τω μεταξύ, τα ίδια 1000 προιόντα, τα οποία περιλαμβάνουν την ετικέτα της Sainsbury και τα κορυφαία επώνυμα προϊόντα, θα είναι επίσης διαθέσιμα για παραγγελία μέσω της εφαρμογής Deliveroo από αυτήν την εβδομάδα.

Οι συνεργασίες με το Deliveroo έχουν αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για τόσους πολλούς ανθρώπους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, επιτρέποντας στις οικογένειες να πάρουν τα τρόφιμα και τα οικιακά είδη που χρειάζονται και θέλουν γρήγορα.

Η Deliveroo συνεργάστηκε με 16 εταιρείες από την αρχή της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένων των Aldi, Co-op και Waitrose, ενώ η Asda έγινε το πρώτο βρετανικό σούπερ μάρκετ που συνεργάστηκε με την Uber Eats τον Ιούλιο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.