18 Απρ 2024
READING

Το Shopify βρίσκεται τώρα στο TikTok

1 MIN READ

Το Shopify βρίσκεται τώρα στο TikTok

Το Shopify βρίσκεται τώρα στο TikTok

Το Shopify ανακοίνωσε την Τρίτη το νέο του κανάλι στο TikTok και αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με την πλατφόρμα για τη δημιουργία νέων εμπορικών δυνατοτήτων τους επόμενους μήνες.

Η νέα συνεργασία του TikTok θα βοηθήσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο εμπόρους του Shopify να αξιοποιήσουν τη διεθνή εμβέλεια της πλατφόρμας.

Το Shopify θεωρεί τη συνεργασία ως ευκαιρία προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από την ταχεία ανάπτυξη του TikTok.

Το TikTok ήθελε επίσης να φέρει διάφορους πωλητές στην πλατφόρμα και είδε το Shopify ως την ιδανική εμπορική πλατφόρμα για να το κάνει.

Το Shopify και το TikTok δεν είναι τα μόνα που έχουν πειραματιστεί με αυτό το νέο περιεχόμενο. Άλλες εταιρείες, όπως τα Instagram και και Google έχουν αναπτύξει τις δικές τους δυνατότητες περιεχομένου για αγορές.

Εν τω μεταξύ, το Shopify έχει επίσης αναπτύξει άλλα είδη λειτουργιών για να βοηθήσει τους εμπόρους. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, η πλατφόρμα κυκλοφόρησε τρισδιάστατα μοντέλα με δυνατότητες ενσωμάτωσης βίντεο για πωλητές, εργαλεία διαχείρισης χρημάτων και πληρωμές δόσεων μέσω του Affirm.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.