20 Απρ 2024
READING

Η Apple έχει σε μετρητά 192 δισεκατομμύρια δολάρια

1 MIN READ

Η Apple έχει σε μετρητά 192 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Apple έχει σε μετρητά 192 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Apple έχει τώρα μετρητά αξίας 191,83 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την έκθεση για τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου της εταιρείας που κυκλοφόρησε την Πέμπτη.

Αυτό μειώθηκε συγκριτικά με το τρίτο τρίμηνο του 2020 της εταιρείας, όταν ανέφερε 193,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. 

Η Apple είναι από τις εταιρείες με τα περισσότερα μετρητά στις ΗΠΑ και έφτασε αξία αγοράς στα 2 τρισεκατομμυρία δολάρια τον Αύγουστο, αν και τώρα έχει πέσει κάτω από αυτόν τον αριθμό.

Το Google και το Amazon είχαν 121,08 δισεκατομμύρια δολάρια και 71,77 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά , αντίστοιχα, στο τέλος του δεύτερου τριμήνου και η Microsoft είχε  μετρητά 137,98 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του πρώτου οικονομικού της τριμήνου.

Η Apple συνεχίζει να επενδύει στο πρωτότυπο περιεχόμενο του Apple TV + και σε νέες υπηρεσίες όπως το Fitness +, το οποίο θα προσφέρει μαθήματα γυμναστικής σε iPhone, iPad και Apple TV στους ιδιοκτήτες των Apple Watch. Το Fitness + πρόκειται να κυκλοφορήσει έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η Apple παρουσίασε νέα προιόντα, πιο πρόσφατα με την κυκλοφορία των iPhone 12 και iPhone 12 Pro και ενός νέου iPad Air.

Το iPhone 12 Mini και το iPhone 12 Pro Max θα κυκλοφορήσουν αυτό τον μήνα, όπως και το ηχείο HomePod Mini των 99 $.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.