25 Απρ 2024
READING

Amazon και ρομποτική δημιουργούν πλεονέκτημα στο ηλεκτρονικό εμπόριο

2 MIN READ

Amazon και ρομποτική δημιουργούν πλεονέκτημα στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Amazon και ρομποτική δημιουργούν πλεονέκτημα στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Το Amazon σχεδιάζει να ανοίξει ένα νέο πολύ σύγχρονο κέντρο εκπλήρωσης με υψηλές ρομποτικές δυνατότητες στο Τέξας το 2021.Οι υπάλληλοι θα εργάζονται σε εγκαταστάσεις  220.000 τετραγωνικών μέτρων και θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία ρομποτικής για να συσκευάσουν και να στείλουν προιόντα στους πελάτες.

Τα προϊόντα που πληρούνται από το κέντρο θα περιλαμβάνουν βιβλία, ηλεκτρονικά είδη και παιχνίδια.Σύμφωνα με το Amazon, θα δημιουργήσει πάνω από 2.000 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης στο κέντρο.

Από το 2010, το Amazon έχει δημιουργήσει περισσότερες από 43.000 θέσεις εργασίας στο Τέξας και έχει επενδύσει περισσότερα από 16,9 δισεκατομμύρια δολάρια σε ολόκληρη την πολιτεία, συμπεριλαμβανομένων υποδομών και μισθοδοσίας στους υπαλλήλους του.

Σύμφωνα με το Amazon, οι επενδύσεις έχουν συνεισφέρει περισσότερα από 18,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε ΑΕΠ στην οικονομία του Τέξας και έχουν συμβάλει στη δημιουργία πάνω από 49.000 έμμεσων θέσεων εργασίας πέρα ​​από τις άμεσες προσλήψεις της – από θέσεις εργασίας στον τομέα των κατασκευών και logistics έως επαγγελματικές υπηρεσίες.

Περισσότεροι από 116.000 ανεξάρτητοι επαγγελματίες και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στο Τέξας πωλούν σε πελάτες στο Amazon, το οποίο λέει ο e-tailer δημιουργεί χιλιάδες επιπλέον θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την πολιτεία.

Το Amazon υλοποιεί την στρατηγική του να δημιουργήσει μεγάλα και σύγχρονα κέντρα εκπλήρωσης παραγγελιών σε ολόκληρο τον κόσμο με ρομποτική τεχνολογία.

Αυτό του δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα ώστε να διατηρεί με ευκολία την πρώτη θέση αλλά σε ευρύτερο πεδίο δημιουργεί πλεονέκτημα για το ηλεκτρονικό εμπόριο συνολικά καθώς ξεπερνά το εμπόδιο της γρήγορης παράδοσης.

Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς όταν οι άνθρωποι αγοράζουν θέλουν να παραλαμβάνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.