23 Απρ 2024
READING

Η είσοδος της Lego στην ψηφιακή τεχνολογία 

1 MIN READ

Η είσοδος της Lego στην ψηφιακή τεχνολογία 

Η είσοδος της Lego στην ψηφιακή τεχνολογία 

Η Lego προσέλαβε έναν νέο επικεφαλή ψηφιακής τεχνολογίας καθώς επιδιώκει να «επιταχύνει τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό».

Ο γίγαντας παιχνιδιών προσέλαβε τον πρώην επικεφαλή ψηφιακών δραστηριοτήτων της Tesco Atul Bhardwaj για να διευθύνει το τμήμα τεχνολογίας του.

Ο Bhardwaj, ο οποίος θα λάβει επίσης τον τίτλο του εκτελεστικού αντιπροέδρου στη Lego, θα αναλάβει την εποπτεία της τρέχουσας στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού της μάρκας.

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα για να απελευθερώσω τις δυνατότητες της τεχνολογίας και των δεδομένων και να βοηθήσω την Lego να εμπνεύσει ακόμη περισσότερα παιδιά και τις επόμενες γενιές», δήλωσε ο Bhardwaj..

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lego, Niels Christiansen πρόσθεσε: «Καθώς επιταχύνουμε τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό, η παγκόσμια εμπειρία του Atul, και η τεχνογνωσία του που οδηγούν στην αλλαγή θα είναι πολύτιμες”.

«Φέρνει στο προσκήνιο δεκαετίες εμπειρίας που υπάρχουν στην πρώτη γραμμή του ψηφιακού μετασχηματισμού με μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες του κόσμου».

Η νέα εστίαση της Lego στις ψηφιακές λειτουργίες έχει ήδη αποδώσει, βλέποντας την επισκεψιμότητα  των ιστότοπων υπερδιπλασιασμένη κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Αυτό βοήθησε στην αντιστάθμιση των χαμένων πωλήσεων από το αναγκαστικό κλείσιμο των 616 καταστημάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και οδήγησε σε συνολική αύξηση 14% των πωλήσεων για το εξάμηνο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.