19 Απρ 2024
READING

Ενέργειες για την διασφάλιση των αυθεντικών προϊόντων

2 MIN READ

Ενέργειες για την διασφάλιση των αυθεντικών προϊόντων

Ενέργειες για την διασφάλιση των αυθεντικών προϊόντων

Μια νέα έρευνα διαπίστωσε ότι το 65% των αγοραστών αναμένεται να ψωνίσει περισσότερο στο διαδίκτυο τη Black Friday φέτος από ότι πέρυσι. Από αυτούς που ερωτήθηκαν, το 26% αγόρασε στο παρελθόν προιόντα τη Black Friday. 

Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες της έρευνας δήλωσαν ότι θα ζητούσαν επιστροφή χρημάτων για παραποιημένες αγορές και σχεδόν οι μισοί θα έγραφαν επίσης κακές κριτικές για τον έμπορο που πούλησε το προϊόν, σύμφωνα με την έρευνα. 

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 70% των καταναλωτών θα ψωνίσει σε διαδικτυακές αγορές όπως το eBay και το Amazon. Μεταξύ των προιόντων στις λίστες αγορών τους είναι τα είδη ένδυσης και αξεσουάρ (57%), η τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά (25%) και τα παιχνίδια (22%).

Με την αναμενόμενη αύξηση των διαδικτυακών αγορών και τους πελάτες να επικεντρώνονται περισσότερο στην τιμή φέτος λόγω της πανδημίας, ορισμένοι αγοραστές ενδέχεται να πέσουν θύματα εμπόρων που πωλούν απομιμήσεις .Αυτό θα βλάψει τις πραγματικές μάρκες.

Σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις προσπαθούν να αντισταθμίσουν τις απώλειες, η διασφάλιση της προστασίας της μάρκας είναι απαραίτητη για την προστασία της λιανικής πώλησης αυτής της εορταστικής περιόδου.

Οι καταναλωτές ανησυχούν για πλαστά εμπορεύματα ή χαμηλής ποιότητας προϊόντων στο διαδίκτυο λόγω της πανδημίας COVID-19.

Και παρόλο που οι διαδικτυακές αγορές έχουν εισαγάγει μια σειρά μέτρων ελέγχου ταυτότητας, οι έμποροι λιανικής προσπαθούν να υποστηρίξουν κανονισμούς για τις διαδικτυακές αγορές και να προστατεύσουν τους καταναλωτές από την αγορά πλαστών προϊόντων.

Ενώ οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν ότι αγοράζουν πλαστά αντικείμενα, είναι πραγματικά πρόθυμοι να αγοράσουν προϊόντα χωρίς να πληρώνουν την πλήρη τιμή.Και αυτό είναι η παγίδα καθώς η πολύ χαμηλή τιμή για μάρκες προϊόντων είναι τις περισσότερες φορές το σημάδι ότι δεν πάει καλά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.