25 Απρ 2024
READING

Άλλαξες και εσύ τον τρόπο φροντίδας των κατοικίδιων σου?

3 MIN READ

Άλλαξες και εσύ τον τρόπο φροντίδας των κατοικίδιων σου?

Άλλαξες και εσύ τον τρόπο φροντίδας των κατοικίδιων σου?

Ένας στους πέντε ανθρώπους αγοράζει κουτιά συνδρομής για τροφές κατοικιδίων το 2020, επειδή θέλει τα προϊόντα του να παραδοθούν εντός του χρονικού πλαισίου που τα χρειάζεται σύμφωνα με μια νέα μελέτη του CouponFollow, ενός διαδικτυακού κόμβου για τη συλλογή κωδικών κουπονιών και προωθήσεων από εμπόρους λιανικής.

Η μελέτη ερεύνησε περισσότερους από 1.000 καταναλωτές των ΗΠΑ και περισσότεροι από τους μισούς (51%) δήλωσαν ότι είχαν αγοράσει ένα κουτί συνδρομής για να δοκιμάσουν νέα προϊόντα, ενώ το 39% δήλωσε ότι τους αρέσει να λαμβάνουν προϊόντα μέσω ταχυδρομείου.

Το 37% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα κουτιά συνδρομής είναι “ευκολότερα από τα ψώνια”. 

Οι πελάτες αναζητούν προσφορές σε αυτή την περίοδο περισσότερο από ποτέ και τα κουτιά συνδρομής προσφέρουν δίκαιη απόδοση χρόνου και εξοικονόμηση χρημάτων. Οι άνθρωποι κινούνται σε αξιόπιστες μάρκες περισσότερο από ποτέ,  επιλέγοντας μάρκες που εμπιστεύονται που θα τους παραδώσουν ό, τι χρειάζονται μέχρι το κατώφλι τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η πανδημία δεν άλλαξε μόνο τον τρόπο ζωής των ανθρώπων, αλλά και των κατοικίδιων τα οποία λάτρευαν να είναι συνέχεια σπίτι με τους ιδιοκτήτες τους .

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων τείνουν να κάνουν τον τρόπο ζωής τους πιο άνετο και ευχάριστο στο σπίτι, καθώς και τον δικό τους. Οι προτιμήσεις αγορών για κατοικίδια έχουν επίσης αλλάξει εντελώς λόγω του κλεισίματος των καταστημάτων.

Οι ιδιοκτήτες στράφηκαν σε γρήγορες και εύκολες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Αρχικά βασίζονταν στο εμπόριο για λόγους ασφαλείας και έχουν πλέον μείνει με αυτήν την πρακτική αγορών για ευκολία ακόμη και όταν τα καταστήματα άνοιξαν.

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες τροφών κατοικίδιων ζώων ξεκίνησαν πριν από την πανδημία, αλλά είδαν μια τεράστια αύξηση των συνδρομών μέχρι το τέλος Μαρτίου 2020 στα δημοφιλή κουτιά συνδρομής για σκύλους και γάτες.

Όταν ξεκίνησαν οι συνδρομές για τροφές κατοικιδίων το 2019, βιώσαν μια ισχυρή ανταπόκριση, την οποία περίμεναν αλλά στην συνέχεια, από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπερδιπλασίασαν την πελατειακή τους βάση για τροφές σκύλων.

Αυτο κινητοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την αυξανόμενη σημασία των σχέσεών μας με τα σκυλιά μας κατά τις περιόδους που ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας.

Αλλά χάρη στην αυξανόμενη εξάρτηση από τις υπηρεσίες συνδρομής και παράδοσης κατ’οίκον, και ιδίως τις υπηρεσίες που είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένες, δεν αναμένεται αυτή η τάση να αλλάζει σύντομα.

Τα κουτιά συνδρομής υποστηρίζουν την αφοσίωση στην μάρκα. Οι πελάτες δεν κάνουν αγορές για να δοκιμάσουν νέα προϊόντα όταν έχουν ένα κουτί συνδρομής επειδή αυτό παρέχει ήδη μια ολοκληρωμένη συμφωνία.

Οι πελάτες δεν χρειάζεται να δοκιμάσουν νέα προϊόντα. Εάν αγοράζουν το ίδιο προϊόν κάθε μήνα, ίσως ο πελάτης να ψάχνει να βρει την ορθότερη εξοικονόμηση χρημάτων για το καλύτερο προϊόν.

Όταν ο πελάτης έχει συμφωνήσει σε μια ετήσια συνδρομή, η συνδρομητική υπηρεσία αναλαμβάνει την ευθύνη ώστε να μην μπει ο πελάτης στον πειρασμό να μεταβεί σε διαφορετική μάρκα.

Κάθε φορά που οι πελάτες ψωνίζουν στο διαδίκτυο ένα προϊόν που αγοράζουν τακτικά, εμφανίζονται ευάλωτοι σε συστάσεις από πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς οι προτάσεις δείχνουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές αγορών, συμπεριλαμβανομένων ανταγωνιστικών εμπορικών σημάτων.

Η πανδημία μεταμόρφωσε τις αγοραστικές και καταναλωτικές συμπεριφορές και μαζί άλλαξε την σχέση μας με τα κατοικίδια μας.Αλλά τελικά φαίνεται ότι επηρεάζει αποφασιστικά και την αγορά τροφών για κατοικίδια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.