Το Hilton βοηθάει να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις μέσα στην πανδημία 

Τo Hilton ξεκίνησε μια νέα παγκόσμια καμπάνια marketing που περιλαμβάνει τηλεοπτικές διαφημίσεις, διαδικτυακά βίντεο καθώς και άλλο ψηφιακό και κοινωνικό περιεχόμενο, to “To new memories”.

Το δημιουργικό της καμπάνιας απεικονίζει στιγμές επανασύνδεσης που έχασαν οι καταναλωτές τους τελευταίους έξι μήνες, τοποθετώντας το Hilton ως μέρος για να δημιουργήσει κανείς νέες αναμνήσεις.

Η εκστρατεία αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας του Hilton σε 2.000 Αμερικανούς που σηματοδότησε μια παρατεταμένη ζήτηση για ταξίδια αναψυχής, με το 63% να λέει ότι η δημιουργία νέων αναμνήσεων με τους αγαπημένους τους είναι ένας σημαντικός λόγος που ταξιδεύουν.

Τα 2\3 θα σταματήσουν να αναβάλλουν τα ταξίδια και τις διακοπές τους μόλις υποχωρήσει η πανδημία. Το Hilton πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα για να ξεκινήσει ξανά η προώθηση των διακοπών, έχοντας εκκινήσει τη νέα της καμπάνια σε άλλες αγορές τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Η εταιρεία προχωρά τώρα με το λανσάρισμα των ταξιδιών στις ΗΠΑ, ξεκινώντας το πρώτα στα κοινωνικά μέσα, ακολουθούμενα από τηλεοπτικές διαφημίσεις και άλλα διαδικτυακά κανάλια.

Επτά μήνες μετά την πανδημία του κορανοϊού, οι καταναλωτές δείχνουν πρόθυμοι να επιστρέψουν στο δρόμο για ταξίδια αναψυχής, σύμφωνα με το Hilton.

Πολλοί Αμερικανοί που απάντησαν στην έρευνα του Hilton δήλωσαν ότι το ταξίδι είναι η πιο συχνά αναφερόμενη χαρούμενη μνήμη τους, ακόμη περισσότερο όταν συνοδεύεται από ειδικές περιστάσεις ή προσωπικά επιτεύγματα.

Ως αποτέλεσμα, το 90% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η τρέχουσα αναστολή ταξιδιού δημιουργεί μια χαμένη ευκαιρία να δημιουργηθούν νέες αναμνήσεις.

Ωστόσο, παραμένει ασαφές εάν οι καταναλωτές είναι πραγματικά έτοιμοι να ταξιδέψουν ξανά καθώς τα υψηλά ποσοστά μόλυνσης COVID-19 συνεχίζουν να μαστίζουν πολλές περιοχές.

Μια πρόσφατη αύξηση στις κρατήσεις που σχετίζονται με ταξίδια μπορεί να αντικατοπτρίζει περισσότερο τη ζήτηση και να μην μεταφράζεται σε πραγματικά έσοδα για εταιρείες εάν οι καταναλωτές ακυρώσουν τα ταξίδια καθώς πλησιάζουν οι ημερομηνίες αναχώρησης και τα ποσοστά μόλυνσης παραμένουν υψηλά.

Η ακύρωση των κρατήσεων έγινε ευκολότερη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς οι ταξιδιωτικές εταιρείες προσπάθησαν να προσελκύσουν ταξιδιώτες με μεγαλύτερη ευελιξία.

Η ταξιδιωτική βιομηχανία έχει υποστεί σοβαρές πληγές από την πανδημία. Οι αεροπορικές εταιρείες και οι αλυσίδες ξενοδοχείων έχουν μειώσει το εργατικό δυναμικό τους καθώς τα έσοδα μειώνονται.

Οι δαπάνες για διαφημίσεις , οι οποίες γενικά αυξάνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μειώθηκαν απότομα και ορισμένες εταιρείες ζητούν βοήθεια από την κυβέρνηση.

Η έρευνα και η νέα καμπάνια του Hilton δείχνουν ότι τα ταξίδια θα μπορούσαν να είναι από τις πρώτες μεγάλες δαπάνες που οι καταναλωτές θα επενδύσουν  μόλις αρχίσει να υποχωρεί η πανδημία.

Μεταξύ των ερωτηθέντων, το 63% είπε ότι θα επιλέξει διακοπές χαλάρωσης και το 80% δηλώνει ότι θα δώσει προτεραιότητα στη δημιουργία νέων αναμνήσεων όταν ταξιδέψει.

Επιπλέον, το 39% δήλωσε ότι σκοπεύει να ταξιδέψει περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν και το 62% είπε ότι θα ταξιδέψει σε νέους προορισμούς.

Οι καταναλωτές πιστεύουν ότι τα ταξίδια είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ψυχική υγεία και την φροντίδα του εαυτού τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 44% είπε ότι τα ταξίδια βελτίωσαν τις σχέσεις με τους φίλους και την οικογένειά τους. Ένα παρόμοιο ποσοστό είπε ότι τα ταξίδια τους βοήθησαν να αποκτήσουν ευγνωμοσύνη για αυτά που έχουν στη ζωή τους.

Η νέα δημιουργική ομάδα του Hilton προσπαθεί να συλλάβει μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι απολαμβάνουν τα ταξίδια τους.

Ωστόσο, αναγνωρίζοντας ότι το ταξίδι κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας μπορεί να προσθέσει περισσότερο άγχος από ό, τι μπορεί να ανακουφίσει, το Hilton προσφέρει επίσης υπηρεσίες προκειμένου να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα .

Εκτός από την άφιξη των επισκεπτών χωρίς επαφή και τις πιο ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, η αλυσίδα ξενοδοχείων αναδεικνύει το πρόγραμμα καθαριότητας και απολύμανσης CleanStay.

Το πρόγραμμα Hilton Honors της μάρκας προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ευελιξία και η εταιρεία ξεκινά μια προώθηση διπλών ανταμοιβών έως τις 31 Δεκεμβρίου για τα επιλεγμένα μέλη.