Αγόρασε τώρα , πλήρωσε μετά 

Το PayPal λανσάρει μια νέα επιλογή “αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα” για αγορές έως και £ 2000 σε οποιαδήποτε καταστήματα που προσφέρουν το PayPal ως μέθοδο πληρωμής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το “PayPal Pay in 3” είναι η τελευταία σημαντική καινοτομία της εταιρείας και θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες πριν από την κορύφωση της φετινής περιόδου αγορών.

Οι αγοραστές μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα πληρωμών, το οποίο τους επιτρέπει να πληρώνουν για οποιαδήποτε αγορά μεταξύ 45 £ και 2000 £ σε τρεις άτοκες δόσεις, από οποιονδήποτε λιανοπωλητή που χρησιμοποιεί PayPal.

Το PayPal χρησιμοποιείται από το 79% των 100 κορυφαίων διαδικτυακών λιανοπωλητών, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ένα τεράστιο ενσωματωμένο κοινό και αποτελεί μεγάλη απειλή για τις καθιερωμένες εταιρείες  όπως η Klarna.

Έρχεται αφού το PayPal ξεκίνησε μια παρόμοια υπηρεσία “Pay in 4” στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο, αλλά αυτό σηματοδοτεί την πρώτη συμμετοχή της στην αναπτυσσόμενη αγορά πληρωμών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με το PayPal, σημειώθηκε αύξηση 39% από έτος σε έτος στις πληρωμές στο Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι, μια τάση που αναμένεται να διπλασιαστεί έως το 2023. 

Οι πελάτες που επιλέγουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα πληρωμών, θα αφαιρούνται αυτόματα τα ποσά από τους λογαριασμούς PayPal ή τους συνδεδεμένους τραπεζικούς λογαριασμούς τους κάθε μήνα και θα μπορούν να διαχειρίζονται τις πληρωμές τους μέσω της εφαρμογής PayPal.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορανοϊού, είδαμε να αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των ατόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο που ψωνίζει στο διαδίκτυο», δήλωσε ο διευθυντής εταιρικών λογαριασμών του PayPal UK, Rob Harper.

“Ταυτόχρονα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές προσπαθούν να κατανείμουν το κόστος αυτών των αγορών. Έχουμε αναπτύξει το PayPal Pay in 3 για να καλύψουμε αυτήν την ανάγκη, βασιζόμενοι στο PayPal Credit, το οποίο ξεκινήσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2014 και έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από δύο εκατομμύρια πελάτες μέχρι σήμερα”.

«Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους λιανοπωλητές και τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, βοηθώντας τους να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες συμπεριφορές των καταναλωτών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουν και πληρώνουν – ειδικά πριν από τη Black Friday και τα Χριστούγεννα.

Το PayPal Pay in 3 προσφέρει έναν ευέλικτο τρόπο για περισσότερους από 24 εκατομμύρια χρήστες του PayPal να ψωνίζουν, παρέχοντας ταυτόχρονα στις εταιρείες ένα εργαλείο που βοηθά τις πωλήσεις, την αφοσίωση και την επιλογή των πελατών.