Αεροπορικές διαδρομές σε όλη την υφήλιο για λόγους υγείας κάνει η DHL

Η DHL Global Forwarding κυκλοφόρησε έναν χάρτη αεροπορικών μεταφορών που συνδέει την Ασία με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών στους τομείς της τεχνολογίας, της μεταποίησης και της επιστήμης της ζωής και της υγειονομικής περίθαλψης.

Ο ναύλος δύο φορές την εβδομάδα ξεκινά από το Chongqing της Κίνας φθάνει στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, το Σικάγο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Νότια Κορέα πριν επιστρέψει στην Κίνα.

Ενώ ορισμένες αεροπορικές εταιρείες επιβατών έχουν ξαναρχίσει τις δραστηριότητές τους, η κατάσταση στην αγορά αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών παραμένει ασταθής – ειδικά καθώς η χωρητικότητα είναι ακόμα περιορισμένη.

Η κορυφαία προτεραιότητα της DHL Global Forwarding είναι να παρέχει στους πελάτες επαρκή και αξιόπιστη χωρητικότητα αερομεταφορών. Δεν είναι μόνο οι ανθεκτικές, ευέλικτες και αξιόπιστες αλυσίδες εφοδιασμού ύψιστης σημασίας για την οικονομική ανάκαμψη, αλλά είναι απαραίτητες και για την προετοιμασία στην διαθεσιμότητα εμβολίων και άλλων απαραίτητων ιατρικών προμηθειών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Για την παγκόσμια κάλυψη των εμβολίων Covid-19, θα απαιτηθούν έως και 200.000 αποστολές παλετών και 15 εκατομμύρια παραδόσεις σε κουτιά ψύξης, καθώς και 15.000 πτήσεις σε όλες τις διάφορες αλυσίδες εφοδιασμού.

Η DHL Global Forwarding διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο εγκαταστάσεων που πληρούν τις οδηγίες ορθής πρακτικής διανομής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις αλυσίδες εφοδιασμού της επιστήμης, της ζωής και της υγειονομικής περίθαλψης.

Ο κορυφαίος διεθνής πάροχος υπηρεσιών αεροπορικών, θαλάσσιων και οδικών εμπορευματικών μεταφορών διαθέτει μια σειρά από ελεγχόμενες θερμοκρασίες εμπορευματικών λύσεων όπως το DHL Air Thermonet και το DHL LifeConEx που επιτρέπει την ορατότητα σε πραγματικό χρόνο και την ενεργό παρακολούθηση για την κυκλοφορία αγαθών που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν φάρμακα, συμπληρώματα , εμβόλια, ιατρικές συσκευές και διαγνωστικό εξοπλισμό.

Τον Απρίλιο του 2020, η DHL Global Forwarding αξιοποίησε το δίκτυο των εγκαταστάσεων βιοεπιστήμης και υγειονομικής περίθαλψης, ελεγχόμενης θερμοκρασίας και εκτελωνισμού για να μεταφέρει περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια κιτ δοκιμής Covid-19 από τη Νότια Κορέα στη Βραζιλία, τον Ισημερινό, την Ινδία, τη Λιθουανία, την Πολωνία , Ρωσία και Σαουδική Αραβία.

Ο μεταφορέας εμπορευμάτων ξεκίνησε επίσης μια ειδική εβδομαδιαία υπηρεσία αεροπορικών μεταφορών 100 τόνων για οργανισμούς και κυβερνήσεις που στέλνουν είδη υγείας , ιατρικά είδη και άλλα αγαθά από την Κίνα στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here