19 Απρ 2024
READING

Focus Bari – YouGov |   η νέα εποχή στην έρευνα αγοράς και 32 χρόνια ιστορίας

3 MIN READ

Focus Bari – YouGov |   η νέα εποχή στην έρευνα αγοράς και 32 χρόνια ιστορίας

Focus Bari – YouGov |   η νέα εποχή στην έρευνα αγοράς και 32 χρόνια ιστορίας

Στα 32ά της γενέθλια, η Focus Bari, ξεκινά μια πολύ δυνατή διεθνή συνεργασία, επεκτείνοντας την δραστηριότητά της ως  Affiliate Partner της ΥouGov στην Ελλάδα, και δίνοντας το στίγμα για τη νέα εποχή στην έρευνα αγοράς. 

Η YouGov, με σλόγκαν “What people think” επέλεξε την Focus Bari για την επέκτασή της στην Ελλάδα, καθώς, όπως δήλωσε ο ιδρυτής και CEO της Stephan Shakespeare, «είναι μια εταιρεία αξιόπιστη, καθιερωμένη  και με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες,  με την οποία μας συνδέουν κοινές αξίες και φιλοσοφία».

Η Focus Bari, με σλόγκαν «Άνθρωποι – Έμπνευση – Δημιουργία» τόλμησε την επέκταση αυτή μέσα στο «πανδημικό» 2020, πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά, και παραμένοντας στην πυρηνική αποστολή και τις αξίες της. 

Όπως δήλωσε η CEO της Focus Bari, Βαλέρια Τσάμη «Το όραμα της Focus Bari και της YouGov έχει κοινό στοιχείο τη λέξη «σύνδεση». Μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία συνεχίζουμε να ενισχύουμε τη σύνδεση των μαρκών/ πελατών μας με τους  δικούς τους πελάτες / καταναλωτές, ενώ ταυτόχρονα εντάσσουμε την Ελλάδα σε ένα παγκόσμιο & μεγάλου κύρους δίκτυο online ερευνών που ακούει τη φωνή 9.6 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 44 χώρες του κόσμου”.

Το «υγιές επιχειρείν» εξασφαλίζεται όταν υπάρχει ανοικτή, συνεχής  και εποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ των οργανισμών και των καταναλωτών, και αυτή ήταν, είναι και θα είναι η αποστολή της Focus Bari. 

Με τα δύο σύγχρονα και ιδιαίτερα καινοτόμα ερευνητικά εργαλεία, BrandIndex & Profiles και μέσα από εύχρηστα software που ανανεώνονται με νέα στοιχεία σχεδόν σε πραγματικό χρόνο,  η Focus Bari δίνει την δυνατότητα  στις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν τις ενέργειες τους και να παρακολουθούν την εξέλιξη του «brand value» μέσα από τους κατάλληλους δείκτες, ώστε να παίρνουν ενημερωμένες στρατηγικές και τακτικές αποφάσεις!

Με το 92% του πληθυσμού ηλικίας 13-74 να είναι πλέον χρήστες internet στην Ελλάδα, και έχοντας φτάσει το 66% στις ηλικίες 65-74 χρόνων, είναι «μονόδρομος» η εξέλιξη της παραδοσιακής έρευνας αγοράς  στα ψηφιακά κανάλια. 

Η άποψη των καταναλωτών θα είναι πάντα η πολύτιμη «πυξίδα» για τις αποφάσεις των οργανισμών, γι’ αυτό και ο κλάδος της Έρευνας Αγοράς δεν θα σταματήσει ποτέ να αποτελεί ένα βασικό σύμβουλο για τις επιχειρήσεις. 

Το μόνο που αλλάζει είναι το ότι τα ερωτηματολόγιά γίνονται πιο σύντομα και διαδικτυακά, και αντίστοιχα, τα αποτελέσματά τους δίνονται σε δυναμικά dashboards απ’ ευθείας στους χρήστες τους, και ενσωματωμένο software που επιτρέπει την σχεδόν real time επεξεργασία και αξιοποίηση. 

Με κορυφαία πλεονεκτήματα την ουσιαστική συνεισφορά στα πιο σημαντικά επιχειρηματικά ζητούμενα—όπως η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας, η πιστότητα των καταναλωτών, και η μεγιστοποίηση των κονδυλίων—και την μοναδική υποστήριξη από την άρτια στελεχιακή ομάδα της Focus Bari, τα Brandindex και Profiles αναμένεται ότι σύντομα θα κυριαρχήσουν και  στην Ελληνική αγορά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.