27 Απρ 2024
READING

Η ψηφιακή στρατηγική των Marks & Spencer 

2 MIN READ

Η ψηφιακή στρατηγική των Marks & Spencer 

Η ψηφιακή στρατηγική των Marks & Spencer 

Η Marks & Spencer σχεδιάζει να ξαναγράψει τις περιγραφές προϊόντων σε 50.000 αντικείμενα σε μια προσπάθεια να πετύχει μεγαλύτερη online ανάπτυξη.

Η M&S σχεδιάζει να ξαναγράψει πλήρως τις περιγραφές προϊόντων για ολόκληρη τη διαδικτυακή της γκάμα, εκτός τροφίμων, ως μέρος του νέου προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η εταιρεία έχει ζητήσει τη βοήθεια του γραφείου δημιουργίας περιεχομένου Quill, το οποίο παρείχε παρόμοια υπηρεσία για τις Ebay, Tommy Hilfiger, Louis Vuitton για να βελτιώσει το SEO και να βελτιστοποιήσει το περιεχόμενο σε μια προσπάθεια να οδηγήσει την ανάπτυξη στο M&S.com.

Έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έναρξη της διάθεσης ειδών τροφίμων στο διαδίκτυο  χάρη σε μια νέα κοινοπραξία με την Ocado.

Η κίνηση αποτελεί επίσης μέρος του ευρύτερου προγράμματος «Never the Same Again» της M&S, σηματοδοτώντας μια τεράστια επένδυση ώστε να επικεντρωθεί και να γίνει ο πρώτος ψηφιακός λιανοπωλητής.

 Παράλληλα με την συνεργασία της σε online με την Ocado, η M&S έχει αναθεωρήσει το πρόγραμμα πιστότητας πελατών «Sparks» προκειμένου να είναι εντελώς ψηφιακό και η νέα της εφαρμογή έχει κατεβαστεί από χρήστες πάνω από 1 εκατομμύριο φορές.

Οι συνήθειες αγορών των πελατών έχουν αλλάξει, η τάση προς το ψηφιακό έχει επιταχυνθεί, πράγμα που σημαίνει ότι η εξασφάλιση εξαιρετικού περιεχομένου στον ιστότοπο είναι ακόμη πιο κρίσιμη.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.