19 Απρ 2024
READING

1 στους 4 Βρετανούς «σχεδόν εθισμένοι» στις διαδικτυακές αγορές

1 MIN READ

1 στους 4 Βρετανούς «σχεδόν εθισμένοι» στις διαδικτυακές αγορές

1 στους 4 Βρετανούς «σχεδόν εθισμένοι» στις διαδικτυακές αγορές

Οι διαδικτυακές αγορές έχουν γίνει τόσο διαδεδομένες στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του lockdown που σχεδόν το ένα τέταρτο των Βρετανών παραδέχονται ότι «είναι σχεδόν εθισμένοι» σε αυτό.

Περισσότεροι από τους μισούς ενήλικες του Ηνωμένου Βασιλείου λένε ότι ενθουσιάζονται την ημέρα παράδοσης όταν χτυπά το κουδούνι της πόρτας και προσβλέπουν στο δέμα τους περισσότερο από τις κλήσεις με φίλους και συγγενείς ή ακόμα και στο τέλος της εργάσιμης ημέρας.

Η έρευνα, που διεξήχθη από την Argos και την OnePoll, διαπίστωσε ότι το 10% των αγοραστών στο διαδίκτυο παραγγέλνουν τόσο συχνά ώστε να γνωρίζουν τον οδηγό παράδοσης με το όνομά του, ενώ το 57% θα ευνοούσε την ηλεκτρονική παράδοση σε σχέση με την αγορά στο κατάστημα για τα πιο καινούργια προϊόντα.

Έρχεται μέσα σε ένα σημαντικό πλεονέκτημα για online αγορές σε όλο τον κόσμο, καθώς τεράστιες ομάδες του πληθυσμού παραμένουν σε lockdown.

Σύμφωνα με την Argos, η οποία δημοσκόπησε 2000 άτομα, το 52% των ερωτηθέντων είχε περισσότερες παραδόσεις στο σπίτι το 2020 σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι άνθρωποι επιλέγουν τις διαδικτυακές αγορές ως εμπειρία περισσότερο από ποτέ και τα παιχνίδια έχουν γίνει για άλλη μια φορά στις τρεις πιο δημοφιλείς κατηγορίες που αγοράζονται στο διαδίκτυο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.