Το «εμπόριο εντός αυτοκινήτων» αναμένεται να ανέλθει σε 86 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025

Το «εμπόριο εντός οχημάτων» αναμένεται να γίνει βιομηχανία 86 δισεκατομμυρίων δολαρίων τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Η τελευταία μελέτη της Juniper Research υποδηλώνει ότι οι νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών εντός οχημάτων και του φωνητικού εμπορίου, θα οδηγήσουν σε μια τεράστια ώθηση στις αγορές από οδηγούς πίσω από το τιμόνι των αυτοκινήτων τους.

Οι πληρωμές εντός οχημάτων, που πραγματοποιούνται μέσω ενσωματωμένων συστημάτων οχημάτων, προβλέπεται να αυξηθούν από μόλις 543 εκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 86 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025.

Η αυξημένη ενσωμάτωση των βοηθών φωνής μέσα στα αυτοκίνητα, σε αντίθεση με το smartphone του οδηγού που συνδέεται με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου, θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για αυτήν την ανάπτυξη.

Ενώ το 77%  θα αποτελείται για πληρωμές καυσίμων και φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, η Juniper λέει επίσης ότι θα οδηγήσει σε απότομη αύξηση των άλλων πληρωμών.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται εντός οχήματος για αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου, τροφίμων και ποτών αναμένεται επίσης να αυξηθούν από 12 εκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 11 δισεκατομμύρια δολάρια το 2025.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here