Η νέα ψηφιακή εφαρμογή Sparks της M&S έχει 1 εκατομμύριο downloads

Η πρόσφατα ανανεωμένη εφαρμογή loyalty της Marks & Spencer έχει γίνει περισσότερες από 1 εκατομμύριο φορές download από την κυκλοφορία της πριν από οκτώ εβδομάδες.

Η ανανέωση του Sparks ξεκίνησε τον Ιούλιο, μεταμορφώνοντας το πρόγραμμα πιστότητας της M&S διαδικτυακά για πρώτη φορά μέσω της εφαρμογής M&S.

Σύμφωνα με την M&S, η εφαρμογή της κατεβάστηκε περισσότερες από 240.000 φορές τις δύο πρώτες ημέρες  και σχεδόν 1 εκατομμύριο νέοι πελάτες έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα αφοσίωσης από τον Ιούλιο.

Αυτό αυξάνει τον συνολικό αριθμό των μελών του Sparks σε πάνω από 8 εκατομμύρια, εκ των οποίων 2,4 εκατομμύρια έχουν λάβει ανταμοιβές, δώρα και επιβραβεύσεις από την επανέναρξη.

Περισσότεροι από 10.000 πελάτες έχουν δει ολόκληρο το καλάθι αγορών τους να πληρώνεται από την M&S ως μέρος του προγράμματος.

Η M&S θα κάνει τώρα μια ενέργεια περιορισμένου χρόνου έως την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, δίνοντας σε έναν πελάτη καθημερινά σε κάθε κατάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα δωρεάν καλάθι αγορών.

Όλες οι νέες εγγραφές στο σύστημα Sparks θα λάβουν επίσης μια δωρεάν τσάντα M&S tote.

Αυτή η σημαντική ανανέωση αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος «Never the Same Again» της M&S, σηματοδοτώντας μια τεράστια επένδυση και επικέντρωση στον ψηφιακο μετασχηματισμό της εταιρείας.

Το Sparks είναι ένα ζωτικό μέρος του τρόπου με τον οποίο επικοινωνεί η εταιρεία με πάνω από επτά εκατομμύρια από τους πιο αφοσιωμένους πελάτες της.