25 Απρ 2024
READING

50% των αγοραστών επιλέγουν παραλαβή από το κατάστημα χωρίς επαφή

2 MIN READ

50% των αγοραστών επιλέγουν παραλαβή από το κατάστημα χωρίς επαφή

50% των αγοραστών επιλέγουν παραλαβή από το κατάστημα χωρίς επαφή

Περισσότεροι καταναλωτές σκοπεύουν να κάνουν αγορές στο Cyber ​​Monday σε σύγκριση με τη Black Friday, σύμφωνα με έρευνα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το 30% των ερωτηθέντων σχεδιάζει να ψωνίσει κατά τη διάρκεια των προσφορών της Cyber ​​Monday, αλλά μόνο το 24% σκοπεύει να πραγματοποιήσει αγορές κατά τις πωλήσεις της Black Friday.

Οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν παραλαβή από το κατάστημα χωρίς επαφή κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με την έρευνα.

Ανάμεσα στα κορυφαία είδη στις λίστες των αγοραστών είναι τα ρούχα (50%) και τα οικιακά είδη και οι έξυπνες συσκευές (39%).

Περισσότεροι από τους μισούς καταναλωτές (56%) ανυπομονούν να επιλέξουν προσφορές στο Amazon αυτή την περίοδο των διακοπών, ακολουθούμενες από τα Target (41%) και Walmart (31%), σύμφωνα με την έρευνα.

Περίπου το 30% των καταναλωτών σχεδιάζει να ξοδέψει συνολικά 400 $ ή λιγότερο συνολικά αυτήν την περίοδο των διακοπών.

Οι φετινές δαπάνες για την περίοδο των διακοπών θα μπορούσαν να είναι παρόμοιες με τις περσινές, με το 60% των καταναλωτών να λένε ότι θα «ξοδέψουν περίπου το ίδιο», σύμφωνα με τα ευρήματα.

Αυτό το αποτέλεσμα συμβαδίζει με μια πρόσφατη έκθεση της Deloitte που εκτιμά ότι οι λιανικές πωλήσεις κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων θα αυξηθούν μόνο μεταξύ 1% και 1,5%.

Περισσότεροι από τους μισούς (56%) δήλωσαν ότι σκοπεύουν να κάνουν τις περισσότερες αγορές τους στο διαδίκτυο. Η εκτίμηση της Deloitte προέβλεψε επίσης αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου κατά περίπου 25% έως 30%.

Αν και η έρευνα  διαπίστωσε ότι λιγότεροι από τους μισούς (44%) των καταναλωτών σκοπεύουν να κάνουν αγορές κυρίως σε καταστήματα, οι λιανοπωλητές ετοιμάζονται να προσφέρουν περισσότερα από τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.