16 Σεπ 2024
READING

Η Mastercard προωθεί την Αθήνα ως city break προορισμό

1 MIN READ

Η Mastercard προωθεί την Αθήνα ως city break προορισμό

Η Mastercard προωθεί την Αθήνα ως city break προορισμό

Την προώθηση της Αθήνας ως κορυφαίο city break προορισμό προωθεί η Mastercard με την υλοποίηση της δράσης «Stay in Athens», υπό την αιγίδα του This is Athens της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων.

Με κεντρικό μήνυμα «Μένουμε Αθήνα», το πρώτο «Stay in Athens» θα πραγματοποιηθεί για οκτώ Σαββατοκύριακα, από τις 02/10 έως και 29/11.

Μέσω της δράσης, θα προσφέρονται στους επισκέπτες: διαμονή με προνομιακές τιμές σε περισσότερα από 20 ξενοδοχεία, καθώς και πληθώρα επιλογών εμπειριών και διασκέδασης.

Σε αυτές, περιλαμβάνονται: Dining στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στη δράση και σε γνωστά εστιατόρια, Θεραπείες Ευεξίας & Spa, και ειδικά σχεδιασμένα θεματικά City Walks, διαθέσιμα αποκλειστικά σε κάτοχους καρτών Mastercard.

Η Mastercard προσφέρει στους κατόχους της επιπλέον έκπτωση 30% επί της κανονικής τιμής των ξενοδοχειακών καταλυμάτων και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρονται σε αυτά, αποκλειστική συμμετοχή στα City Walks και άλλες εμπειρίες. Την πρωτοβουλία ανέπτυξε και υλοποιεί η Toposophy.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.