19 Απρ 2024
READING

Το Amazon λανσάρισε την πλατφόρμα για υψηλή μόδα “Luxury Stores”

2 MIN READ

Το Amazon λανσάρισε την πλατφόρμα για υψηλή μόδα “Luxury Stores”

Το Amazon λανσάρισε την πλατφόρμα για υψηλή μόδα  “Luxury Stores”

Το Amazon λανσάρισε μια νέα πλατφόρμα “Luxury Stores” μόνο με προσκλήσεις στην εφαρμογή του για κινητά, καθώς συνεχίζει να προσπαθεί και να καθιερωθεί στην αγορά της μόδας πολυτελείας.

Το “Luxury Stores” είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλέξιμα μέλη της Prime που έχουν λάβει προσκλήσεις από τον γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου, ο οποίος αναφέρει ότι θα εκδώσει προσκλήσεις σε περισσότερους αγοραστές με την πάροδο του χρόνου.

Ο πολυτελής οίκος μόδας Oscar de la Renta είναι προς το παρόν η μόνη μάρκα που διατίθεται μέσω της νέας πλατφόρμας της, αλλά το Amazon λέει ότι θα ανακοινωθούν περαιτέρω συνεργασίες τις επόμενες εβδομάδες.

Ολόκληρη η συλλογή φθινοπώρου / χειμώνα του Oscar de la Renta 2020 θα είναι διαθέσιμη για αγορά και μπορεί να προβληθεί ουσιαστικά με λεπτομέρεια 360 μοιρών.

Επιτρέπει επίσης στους αγοραστές να βλέπουν όλα τα προϊόντα σε μοντέλα με ποικιλία τύπων σωμάτων και τόνων δέρματος.

Τα Prime μέλη μπορούν να ζητήσουν πρόσβαση στην αποκλειστική πλατφόρμα, αλλά το Amazon δεν έχει αποκαλύψει πόσους πελάτες θα υποδεχθεί ή πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένουν για να τους δοθεί πρόσβαση.

Αυτό σηματοδοτεί το τελευταίο σε μια σειρά πρωτοβουλιών που ξεκίνησε το Amazon για να εισέλθει στην αγορά της μόδας πολυτελείας.

Πάνω από δώδεκα μάρκες μόδας και αξεσουάρ στην αγορά έχουν συνεργαστεί με την Amazon ως προετοιμασία για την έναρξη της νέας πλατφόρμας για μάρκες πολυτελείας.

Τον Μάιο το Amazon ξεκίνησε έναν νέο κόμβο σχεδιαστών μόδας σε συνεργασία με το περιοδικό Council of Fashion Designers of America (CFDA) και την Vogue για να βοηθήσει τους ανεξάρτητους σχεδιαστές να παρουσιάσουν τις δουλειές τους.

Ένα μήνα αργότερα το Amazon ξεκίνησε την εκδήλωση “Biggest Fashion Summer Sale” σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους εμπόρους να πουλήσουν το πλεόνασμα αποθεμάτων που έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια του lockdown.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.