24 Απρ 2024
READING

Επιστροφή στα κέρδη για την H&M

1 MIN READ

Επιστροφή στα κέρδη για την H&M

Επιστροφή στα κέρδη για την H&M

Η αλυσίδα λιανικής H&M επέστρεψε στην κερδοφορία κατά το τρίτο δημοσιονομικό τρίμηνο, καθώς τα περισσότερα από τα καταστήματα της άνοιξαν και πάλι, ενώ παράλληλα η μείωση των πωλήσεων περιορίστηκε.

Ειδικότερα, η σουηδική εταιρεία ειδών ένδυσης εμφάνισε προ φόρων κέρδη περίπου 230 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα.

Η H&M απέδωσε τα κέρδη, στα έσοδα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες της, στην αποδοχή των νέων συλλογών από το καταναλωτικό κοινό και στην πώληση περισσότερων προϊόντων σε πλήρεις τιμές.

Η εταιρεία θα ανακοινώσει τα τελικά αποτελέσματα του τριμήνου που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο, την 1η Οκτωβρίου

Οι πωλήσεις βελτιώθηκαν σε όλη τη διάρκεια του τριμήνου, καθώς η περίοδος ξεκίνησε με 900 από τα 5.000 καταστήματα της αλυσίδας να παραμένουν κλειστά. Μέχρι το τέλος του Αυγούστου, ο αριθμός των κλειστών καταστημάτων είχε μειωθεί σε 200.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς διαμορφώνεται η συσσώρευση αποθεμάτων της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι κατά το δεύτερο τρίμηνο βρισκόταν σε επίπεδα ρεκόρ σε σχέση με τις ετήσιες πωλήσεις, στα 40 δισ. κορώνες.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία θα γίνουν γνωστά κατά την παρουσίαση της πλήρους έκθεσης με τα αποτελέσματα τριμήνου, τον επόμενο μήνα.

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.