Στα παιδιά συνεχίζουν να αρέσουν οι κλασικές γεύσεις

Όσον αφορά τις σοκολάτες και τις καραμέλες, οι γεύσεις σοκολάτας γάλακτος και berry συνεχίζουν να είναι οι αγαπημένες μεταξύ των παιδιών, σύμφωνα με έρευνα.

Επτά στα 10 λένε ότι η σοκολάτα γάλακτος είναι η αγαπημένη τους γεύση και περισσότερα από τα μισά παιδιά επιλέγουν αυτή την γεύση ως την αγαπημένη τους για όλες τις λιχουδιές.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι προτιμήσεις των παιδιών για σοκολάτες και καραμέλες έχουν κοινό χαρακτηριστικό με τις προτιμήσεις των περισσότερων καταναλωτών: Η γεύση είναι ο νούμερο ένα οδηγός αγοράς.

Περισσότερα από τα μισά παιδιά που συμμετείχαν στην έρευνα βρήκαν τη γεύση ως το κορυφαίο χαρακτηριστικό τους για την αγορά σοκολάτας και καραμελών.

Παρόλο που υπάρχει μεγάλη ποικιλία γεύσεων στην αγορά, αυτή η μελέτη δείχνει ότι η πλειονότητα των παιδιών προτιμούν μόνο λίγες από αυτές και αυτές είναι οι κλασικές.

Ταυτόχρονα, η κατανάλωση αυξάνεται και οι κατασκευαστές πιθανότατα θα επωφεληθούν από αυτήν την τάση.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι συνολικές πωλήσεις σοκολάτας και καραμελών αυξήθηκαν κατά 3,8% μεταξύ 15 Μαρτίου και 9 Αυγούστου.

Αυτή η αύξηση των αγορών ήταν πιο μεγάλη για τις σοκολάτες, η οποία παρουσίασε αύξηση των πωλήσεων κατά 5,5%. Η premium σοκολάτα ξεπέρασε την υπόλοιπη κατηγορία, με αύξηση των πωλήσεων 12,5%.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η σοκολάτα συνεχίζει να είναι μια αγαπημένη απόλαυση για τους Αμερικανούς. Η παγκόσμια αγορά κακάου και σοκολάτας αναμένεται να φθάσει τα 67,22 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του 2025, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 5,7%.

Αυτή η μελέτη δείχνει ότι οι δοκιμασμένες και αληθινές γεύσεις παραμένουν αγαπημένες τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες.

Καθώς οι καταναλωτές συνεχίζουν να αγαπούν αυτά τα προϊόντα οι εταιρείες χρειάζεται να δώσουν προσοχή σε αυτό που προτιμούν οι καταναλωτές, αντί να προσπαθούν να ανακαλύψουν ξανά την εμφάνιση και τη γεύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here