18 Απρ 2024
READING

Πρώτη παγκόσμια καμπάνια για το Netflix το «One Story Way»

1 MIN READ

Πρώτη παγκόσμια καμπάνια για το Netflix το «One Story Way»

Πρώτη παγκόσμια καμπάνια για το Netflix το «One Story Way»

Την πρώτη του παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «One Story Way» παρουσίασε το Netflix, με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω τις ευκαιρίες του για διεθνή ανάπτυξη.

Η νέα καμπάνια αφορά στις πρωτότυπες σειρές και φέρνει στο προσκήνιο επιτυχημένες σειρές παραγωγής Netflix, όπως οι Stranger Things, Money Heist, When They See Us, The Witcher, Unorthodox και Tiger King, ενθαρρύνοντας τους πιθανούς συνδρομητές να εγγραφούν, καθώς απέχουν «just one story away» από την κατανόηση των σειρών που προβάλλει.

Η καμπάνια λανσαρίστηκε χθες σε 27 χώρες και θα «τρέξει» σε OOH, τηλεόραση, ραδιόφωνο, digital και έντυπο.

Στοχεύει δε στη διεθνή ανάπτυξη, καθώς η αγορά των ΗΠΑ είναι πλέον πιο κορεσμένη και γεμάτη με επίδοξους ανταγωνιστές του Netflix, εκ των οποίων ο περισσότεροι προσπαθούν να δημιουργήσουν υπηρεσίες, ελκυστικές σε μία ευρεία βάση χρηστών.

Επιπλέον, έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τα δύο συνεχή τρίμηνα της υψηλής αύξησης συνδρομητών, εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Ας σημειωθεί ότι το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2020, το Netflix πρόσθεσε 10 εκατ. νέους συνδρομητές, εκ των οποίων 2,9 εκατ. στις ΗΠΑ και τον Καναδά, φτάνοντας συνολικά τα 193 εκατ. συνδρομητές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.