26 Απρ 2024
READING

Δυναμική επέκταση της Beyond Meat στην Κινεζική αγορά με tailor-made γεύσεις

2 MIN READ

Δυναμική επέκταση της Beyond Meat στην Κινεζική αγορά με tailor-made γεύσεις

Δυναμική επέκταση της Beyond Meat στην Κινεζική αγορά με tailor-made γεύσεις

Μπορεί η πανδημία που ενέσκηψε να λειτούργησε αποτρεπτικά για πλήθος επιχειρήσεων να προωθήσουν τους business σχεδιασμούς τους, κάτι τέτοιο -όμως- δεν φαίνεται πως ισχύει για την Beyond Meat, η οποία επέλεξε να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς στην επέκτασή της στην Κινεζική αγορά.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται κορυφαία στελέχη της, εμπόδια όπως λ.χ. ο Covid-19 δεν τους οδηγεί στην λογική πως δεν μπορούν να κάνουν πράξη κάτι που έχουν σχεδιάσει, αλλά αντιθέτως τους προβληματίζει δημιουργικά το πώς θα το κάνουν πραγματικότητα, αναζητώντας τις κατάλληλες λύσεις.

Κάτι, που οδηγεί την Αμερικανική εταιρεία να ενισχύσει την παρουσία της στην ηπειρωτική Κίνα, ιδρύοντας δύο εργοστασιακές εγκαταστάσεις κοντά στη Σαγκάη, οι οποίες θα λειτουργούν σε πλήρη παραγωγή έως τις αρχές του επόμενου έτους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ήδη η Beyond Meat κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τις συσκευασίες της με λουκάνικα στην ηπειρωτική Κίνα μέσω συνεργασίας που συνήψε και υλοποίησε με την Starbucks τον περασμένο Απρίλιο, όταν και ξεκίνησε η χαλάρωση των αυστηρών μέτρων αναφορικά με το lockdown της αχανούς χώρας.

Στηριζόμενη στο γεγονός του αναρίθμητου πληθυσμό και την διαρκώς ενισχυόμενη ζήτηση για κρέας στην Κίνα, η Beyond Meat επέλεξε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, καθώς το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας έχει αποδυθεί σε έναν αγώνα χρόνου προκειμένου να προσαρμόσει κατά το δυνατόν την πλειοψηφία των προϊόντων της ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις των Κινέζων καταναλωτών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.