25 Απρ 2024
READING

Προσλήψεις 100.000 εποχικών εργαζομένων για την UPS ενόψει

2 MIN READ

Προσλήψεις 100.000 εποχικών εργαζομένων για την UPS ενόψει

Προσλήψεις 100.000 εποχικών εργαζομένων για την UPS ενόψει

Στην πρόσληψη τουλάχιστον 100.000 εποχικών υπαλλήλων αναμένεται να προχωρήσει άμεσα η UPS ενόψει της επερχόμενης εορταστικής περιόδου, την οποία οι ίδιες οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις επιχειρούν να «απλώσουν» χρονικά, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα κορεσμού, «μπουκώματος» της αγοράς που θα έχουν ως συνέπεια την αδυναμία έγκαιρης παράδοσης των προϊόντων, δώρων και αγαθών.

Πόσο, μάλλον, από την στιγμή κατά την οποία έχει προηγηθεί μια παρατεταμένη χρονική περίοδο έντονης επιβάρυνσης του δικτύου delivery εξαιτίας των «εκρηκτικών» διαστάσεων ανάπτυξης που βίωσε το online shopping κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Το προαναφερθέν μέγεθος των επικείμενων προσλήψεων κινείται στα ίδια επίπεδα με το αντίστοιχο περυσινό, ενώ στελέχη της UPS εκτιμούν πως η φετινή εορταστική περίοδος θα εκτείνεται από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου, ήτοι μια χρονική παράταση της τάξεως του 1 μηνός, καθώς οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις έχουν ήδη προγραμματίσει τις κινήσεις τους βασιζόμενες σε αυτή την παραδοχή.

Για παράδειγμα, οι Target, Best Buy, Kohl’s κ.ά. έχουν ήδη «μεταφέρει» τις εορταστικές προσφορές και τις εν γένει προωθητικές τους ενέργειες στις αρχές Οκτωβρίου.

Κατά την διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους, ο μέσος καθημερινός όγκος σε επίπεδο παράδοσης πακέτων στις ΗΠΑ για την UPS ανήλθε στα 21,1 εκατομμύρια, ήτοι μέγεθος αυξημένο κατά 91% σε σχέση με ότι ίσχυε κατά την διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2019, στο οποίο περιλαμβάνεται και η χειμερινή εορταστική περίοδο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.