27 Απρ 2024
READING

Η στρατηγική της Elounda Peninsula All Suite Hotel απέδωσε “καρπούς”

2 MIN READ

Η στρατηγική της Elounda Peninsula All Suite Hotel απέδωσε “καρπούς”

Η στρατηγική της Elounda Peninsula All Suite Hotel απέδωσε “καρπούς”

Το Elounda Peninsula All Suite Hotel, συμφερόντων της οικογένειας Σπύρου Κοκοτού, πήγε «κόντρα» στα δεδομένα της αγοράς σημειώνοντας αυξήση στον τζίρο του κατά την διάρκεια του φετινού Αυγούστου εν συγκρίσει με την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν στελέχη της εταιρείας, οι επιδόσεις του αποδείχτηκαν ως οι καλύτερες κατά την τελευταία δεκαετία στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, καθώς με μέση πληρότητα 84% το Elounda Peninsula αποτελεί ένα από τα λίγα ξενοδοχεία της Ευρώπης που εν μέσω της πανδημίας είδε τα έσοδα του να αυξάνονται αντί να μειώνονται!

Το «μυστικό» της επιτυχίας βρίσκεται εν πολλοίς στην στρατηγική απόφαση που έλαβε το Elounda Peninsula All Suite Hotel να στοχεύσει στα πολύ υψηλά εισοδήματα, αποφεύγοντας την παροχή προσφορών και εκπτώσεων.

Αντίθετα, υπήρξε μέριμνα για την προσέλκυση των προαναφερθέντων επισκεπτών, οι οποίοι ενδιαφέρονταν πρωτίστως για την ασφάλεια τους, έχοντας την ίδια στιγμή την οικονομική δυνατότητα να μετακινούνται με ιδιωτικά αεροσκάφη.

Αποτέλεσμα; Τόσο στο Elounda Peninsula, όσο και στο Elounda Mare, το σύνολο των ακριβών σουιτών και βιλών να σημειώσουν εξαιρετικά υψηλές πληρότητες κατά το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του 2020 το Elounda Peninsula All Suite Hotel, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της πλήρους ανακαίνισής του, συνολικού ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, η οικογένεια Κοκοτού προετοιμάζει την επόμενη φάση του επενδυτικού της σχεδίου τόσο για το προαναφερθέν ξενοδοχείο, όσο και τα άλλα δύο καταλύματα συμφερόντων της, του Porto Elounda Golf & Spa Resort και του Elounda Mare Hotel, Relais & Châteaux.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.