Πλειάδα δράσεων ΕΚΕ από την Ευρωπαϊκή Πίστη κατά το α’ εξάμηνο του 2020

Στην υλοποίηση συνολικά 27 δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) προχώρησε κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη. Συγκεκριμένα, εξ’ αυτών, οι 12 αφορούσαν στην ενίσχυση του ευρύτερου κοινωνικού ιστού, οι 8 στη στήριξη ευπαθών ομάδων, τέσσερις στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό και στην Εκπαίδευση, καθώς επίσης και 3 στον τομέα της Υγείας.

Επιπροσθέτως, ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του Covid-19, προσέφερε 10 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας στο Υπουργείο Υγείας, ενώ την ίδια στιγμή παρείχε δωρεάν τρίμηνη ασφαλιστική κάλυψη στα 250 οχήματα των Κινητών Ομάδων Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Στελέχη του Ομίλου τόνισαν πως η Ευρωπαϊκή Πίστη αποτελεί τον μοναδικό ασφαλιστικό οργανισμό στην χώρα μας, ο οποίος και δημοσιεύει Απολογισμό Βιωσιμότητας με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες του GRI G4, τις αρχές του ISO 26000, τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και τις αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here