Έμπρακτη στήριξη της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία» με δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από το Ίδρυμα Ευγενίδου

Στην ολοκλήρωση της δωρεάς εργαστηριακού και υγειονομικού εξοπλισμού συνολικού ύψους 162.890 ευρώ προς την 7η Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία» προχώρησε το Ίδρυμα Ευγενίδου, σε μια έμπρακτη κίνηση στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

H δωρεά του Ιδρύματος Ευγενίδου αφορά στην αγορά και τοποθέτηση ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου συστήματος βρογχοσκόπησης, το οποίο είναι εξειδικευμένο για όσους ασθενείς νοσούν με Covid-19, ενώ είναι εξοπλισμένο με πλήρη πύργο βρογχοσκοπήσεων, πλυντήριο ενδοσκοπίων Series 1 και σύστημα αποστείρωσης και ασφαλούς αποθήκευσης 8 ενδοσκοπίων για τον πλήρη έλεγχο της επιμόλυνσης.

Παράλληλα, εξοπλίζει πλήρως 10 δωμάτια δωρίζοντας 30 νοσοκομειακές κλίνες μοντέλο VIDA, 30 στρώματα και 30 κομοδίνα με τραπεζοτουαλέτα, για την ποιοτικότερη περίθαλψη των ασθενών.

Στόχος της συγκεκριμένης δωρεάς του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι η συμβολή στην κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ειδικότερα του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία» προκειμένου να αντιμετωπισθούν με τον αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο τρόπο τα κρούσματα Covid-19.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης ευχαρίστησε τους επαγγελματίες Υγείας του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία» και της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τα κρούσματα Covid-19 με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία τόσο με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και με τη Διεύθυνση της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία» για τη συνεχή προσπάθεια ενίσχυσης των αναγκών των ασθενών καθώς και του Νοσηλευτικού και Ιατρικού προσωπικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here