Επιδείξεις μόδας μεν, δίχως θεατές δε από τον οίκο Giorgio Armani

Ο Ιταλός οίκος μόδας Giorgio Armani επιβεβαίωσε ότι οι εν αναμονή επιδείξεις μόδας για τους Emporio Armani και Giorgio Armani που έχουν προγραμματιστεί κατά την διάρκεια του τρέχοντος μηνός θα πραγματοποιηθούν κανονικά, δίχως ωστόσο την παρουσία κοινού και επισκεπτών εν γένει.

Μάλιστα, αμφότερα τα brand αναμένεται να παρουσιάσουν την γυναικεία και την ανδρική συλλογή τους ως μέρος της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Το σόου μόδας του Giorgio Armani όπου θα παρουσιάσει τις δημιουργίες του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, υπό την ονομασία “Timeless Thoughts”, θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση στις 26 Σεπτεμβρίου στο Ιταλικό κανάλι La7, καθώς επίσης στο Armani.com, τα κοινωνικά μέσα του brand, αλλά και την πλατφόρμα Camera della Moda της γειτονικής μας χώρας.

Όσο για το περιεχόμενο του catwalk, αναμένεται να προβάλει στυλιστικές δημιουργίες τα οποία «αντικατοπτρίζουν τη διαχρονική ιδέα του στυλ, όπως εξάλλου συμβαίνει και με τις διαχρονικές μας σκέψεις», σύμφωνα με τον ίδιο τον σχεδιαστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here