26 Απρ 2024
READING

Συνεργασία Procter & Gamble και ΕΥ για την ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας

2 MIN READ

Συνεργασία Procter & Gamble και ΕΥ για την ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας

Συνεργασία Procter & Gamble και ΕΥ για την ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας

Η Procter & Gamble (P&G) αποφάσισε να καλλιεργήσει και εν συνεχεία να αναπτύξει περαιτέρω τη συνεργασία της με την EY για τη βελτίωση των δυνατοτήτων της εφοδιαστικής αλυσίδας της κατά τη διάρκεια του εν γένει disruption που συναρτάται με την εμφάνιση της πανδημίας.

Με βάση την εν λόγω συνεργασία, επεκτείνεται η σχέση των δύο πλευρών με πρόσθετες διαδικασίες αλυσίδας εφοδιασμού, όπως λ.χ. στρατηγική, προγραμματισμός, εξυπηρέτηση πελατών, μεταφορά και διανομή.

Κατ’ αυτό τον τρόπο αναμένεται να επιταχυνθεί ο μετασχηματισμός και να μειωθεί ο κίνδυνος στην αλυσίδα εφοδιασμού αυξάνοντας την ορατότητα σε ότι αφορά την αλυσίδα εφοδιασμού από άκρο σε άκρο.

Προηγμένα εργαλεία και αυτοματισμοί θα παρέχουν πόρους και τεχνικές για την ενίσχυση και την ψηφιοποίηση υφιστάμενων διαδικασιών ώστε να βελτιωθεί ο βαθμός αποτελεσματικότητας, ενώ ο επιταχυντής Run-to-Target (RTT) Transformation Accelerator, αναμένεται να ενδυναμώσει περαιτέρω το προσωπικό με μια δομημένη μεθοδολογία αυτοεξυπηρέτησης.

Εκτός από τη διάσπαση των silos προκειμένου να επιτευχθεί η πρόσθετη απόδοση, η διευρυμένη συνεργασία θα βοηθήσει στην ευθυγράμμιση των επιχειρηματικών τομέων ώστε να επικεντρωθούν σε κοινούς στόχους μετασχηματισμού, βελτιώνοντας έτσι τη συμμετοχή με τους πελάτες και τους προμηθευτές για αυξημένο visibility.

Η συνεργασία της ΕΥ με την P&G επιτρέπει στην πρώτη να παρέχει προς τους δικούς της πελάτες μια μοναδική, όσο και ασυναγώνιστη πρόσβαση σε πολλαπλά όσο και επιμέρους σημεία και εν γένει τοποθεσίες της P&G, συμπεριλαμβανομένων και των κέντρων εξυπηρέτησης σχεδιασμού, των ίδιων των καταστημάτων, των κέντρων διανομής κ.ά.

Αποτέλεσμα; Οι πελάτες της συμβουλευτικής εταιρείας να εντρυφήσουν με πρωτόγνωρα αποτελεσματικό τρόπο στην ευρύτερη κουλτούρα που διέπει και χαρακτηρίζει την P&G.

Την ίδια στιγμή, δύναται να έχουν συνομιλίες με ηγετικά στελέχη και ομάδες εργασίες εντός της P&G, παρακολουθώντας ταυτόχρονα best-in-class δείγματα της αλυσίδας εφοδιασμού εν δράσει.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια εξαιρετικά ισχυρή πτυχή της σχέσης που σφυρηλατείται μεταξύ των δύο πλευρών, βοηθώντας σημαντικά στην έμπνευση και την επεξεργασία ενός οράματος, σε συνάρτηση με την μελλοντική προσέγγιση για αρκετούς από τους πελάτες της ΕΥ και δη σε πλήθος από βιομηχανίες και εν γένει τομείς δραστηριοποίησης.

Η P&G θεωρείται σήμερα ως η 2η μεγαλύτερη εισηγμένη εταιρεία καταναλωτικών αγαθών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.