27 Απρ 2024
READING

Η Samsung τερματίζει την παραγωγή TV στο μοναδικό εργοστάσιό της στην Κίνα

2 MIN READ

Η Samsung τερματίζει την παραγωγή TV στο μοναδικό εργοστάσιό της στην Κίνα

Η Samsung τερματίζει την παραγωγή TV στο μοναδικό εργοστάσιό της στην Κίνα

Την απόφαση να τερματίσει την διαδικασία παραγωγής τηλεοράσεων στο μοναδικό αντίστοιχο εργοστάσιο που διαθέτει στην Κίνα έλαβε η Samsung Electronics.

Συγκεκριμένα, η τελευταία θα σταματήσει την λειτουργία του εν λόγω εργοστασίου στην πόλη Tianjin μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, διαδικασία την οποία δικαιολογεί ως μια εν εξελίξει διαδικασία ενδυνάμωσης της ευφυούς λειτουργίας της ίδιας της εταιρείας.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο της Νοτιοκορεατικής εταιρείας στην πόλη Tianjin απασχολούνται περίπου 300 εργαζόμενοι, η επαγγελματική τύχη των οποίων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη.

Η τελευταία έξοδος αφήνει τη Samsung Electronics στην Κίνα με ένα εργοστάσιο οικιακών συσκευών στο Suzhou και εγκαταστάσεις παραγωγής τσιπ στο Suzhou και Xian.

Έπειτα από την προαναφερθείσα απόφαση, η Samsung Electronics θα λειτουργεί στην Κίνα ένα εργοστάσιο παρασκευής οικιακών συσκευών στην πόλη Suzhou, καθώς επίσης και δύο συνολικά παραγωγής επεξεργαστών, στις πόλεις Suzhou και Xian, αντίστοιχα.

Στελέχη της αγοράς θεωρούν πως η κίνηση του Νοτιοκορεατικού γίγαντα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, αποτελεί συνέχεια της πώλησης του μεγαλύτερου μέρους της μονάδας παραγωγής υγρών κρυστάλλων (LCD) στο εργοστάσιο της Suzhou στην Star Optoelectronics, θυγατρική της TCL Technology Group Corp.

Εξάλλου, η Samsung Display είχε σημειώσει τον περασμένο Μάρτιο πως έχει αποφασίσει να τερματίσει την παραγωγή LCD πάνελ στη Νότια Κορέα και την Κίνα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.