25 Απρ 2024
READING

Η Βρετανική Co-op δημιουργεί 1.000 θέσεις εργασίας

1 MIN READ

Η Βρετανική Co-op δημιουργεί 1.000 θέσεις εργασίας

Η Βρετανική Co-op δημιουργεί 1.000 θέσεις εργασίας

Η Βρετανική εταιρεία Co-operative Group, η οποία διαχειρίζεται την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Co-op και αποτελεί την 6η μεγαλύτερη λιανεμπορική αλυσίδα στην χώρα, ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει 65 καινούρια καταστήματα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Γεγονός, που θα έχει ως συνέπεια την αναγκαιότητα πλήρωσης 1.000 θέσεων εργασίας. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της εταιρείας, πρόθεσή της είναι να εγκαινιάζει την λειτουργία τουλάχιστον 3 νέων καταστημάτων σε εβδομαδιαία βάση μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου.

Κι αυτό, καθώς δέχεται πρωτόγνωρη πίεση από την πλευρά των ίδιων των καταναλωτών να εξυπηρετούνται σε επίπεδο γειτονιάς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατων μελετών, το 70% των ενηλίκων καταναλωτών κατά την διάρκεια που σοβεί η πανδημία, βασίστηκαν στα τοπικά convenience stores για τις αγορές τους.

Κι αυτό, καθώς εκεί έχουν την δυνατότητα να ψωνίσουν με ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά. Επιπροσθέτως, οι ίδιοι ανέφεραν πως επισκέπτονταν τα εν λόγω καταστήματα γειτονιάς τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο.

Πέρα, όμως από την επέκταση του δικτύου της, το οποίο και αριθμεί περισσότερα από 2.600 σημεία σήμερα, σχεδιάζει να ανακαινήσει σε σημαντικό βαθμό και 100 υφιστάμενα καταστήματά της.

Το τελευταίο, αποτελεί μέρος ενός συνολικότερου επενδυτικού προγράμματος ειδικά εστιασμένο στο φυσικό κατάστημα, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 130 βρετανικές λίρες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.