20 Απρ 2024
READING

Νέα υπηρεσία πληρωμής δόσεων λανσάρισε το PayPal

1 MIN READ

Νέα υπηρεσία πληρωμής δόσεων λανσάρισε το PayPal

Νέα υπηρεσία πληρωμής δόσεων λανσάρισε το PayPal

Το “Pay in 4”, μια καινούρια όσο και καινοτόμο υπηρεσία μέσω της οποίας προσφέρει βραχυπρόθεσμες δόσεις για πελάτες στις ΗΠΑ, λανσάρισε το PayPal.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους να αυξήσουν τη διαδικασία του conversion, τα έσοδα και τον βαθμό αφοσίωσης των πελατών δίχως να απαιτείται να αναλάβουν πρόσθετο κίνδυνο ή να πληρώνουν πρόσθετα τέλη, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους καταναλωτές να κάνουν μια αγορά και να την πληρώσουν σε περισσότερες από τέσσερις, άτοκες δόσεις.

Το “Pay in 4”, το οποίο και αποτελεί μέρος της διαρκώς αυξανόμενης σουίτας λύσεων Pay Later, επιτρέπει στους εμπόρους και τους συνεργάτες να πληρώνονται εκ των προτέρων, καθώς επίσης και στους πελάτες να πληρώνουν για αγορές η αξία των οποίων κυμαίνεται μεταξύ 30 και 600 δολαρίων για μια χρονική περίοδο έξι εβδομάδων.

Μάλιστα, η πληρωμή περιλαμβάνεται στην υπάρχουσα τιμολόγηση PayPal του εμπόρου, επομένως οι τελευταίοι δεν πληρώνουν επιπλέον χρεώσεις για να το επιτρέψουν στους ίδιους τους πελάτες τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.