19 Απρ 2024
READING

Και 5G iPhones, και ρολόγια και iPad Air σχεδιάζει η Apple για τον Οκτώβριο

2 MIN READ

Και 5G iPhones, και ρολόγια και iPad Air σχεδιάζει η Apple για τον Οκτώβριο

Και 5G iPhones, και ρολόγια και iPad Air σχεδιάζει η Apple για τον Οκτώβριο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, ούτε ένα, ούτε δύο, μα τέσσερα συνολικά καινούρια μοντέλα iPhone κινητών τηλεφώνων που θα υποστηρίζουν 5G προγραμματίζει να λανσάρει τον προσεχή Οκτώβριο η Apple.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η τελευταία έχει παραγγείλει στους προμηθευτές της την παραγωγή 75 – 80 εκατομμύρια νέες συσκευές iPhone, οι οποίες θα συνδυάζονται από ανανεωμένο σχεδιασμό όπου θα ξεχωρίζουν οι τετραγωνισμένες άκρες, ενώ δύο εξ’ αυτών θα ανήκουν στην εισαγωγική και άλλες δύο στην high-end κατηγορία.

Οι μεν πρώτες θα είναι εξοπλισμένες με οθόνες 5,4 και 6,1 ιντσών, ενώ οι premium εκδόσεις θα φέρουν οθόνες 6,1 και 6,7 ιντσών.

Την ίδια στιγμή, η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει και ένα καινούριο iPad Air, δύο νέα Apple Watches, τα πρώτα over-ear ακουστικά της, καθώς επίσης και μια μικρότερου μεγέθους έκδοση του HomePod.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως η εταιρεία για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουλίου, ανέφερε πωλήσεις της τάξεως των 59,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένες κατά 11% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα. Τα έσοδα από την πώληση iPhone ανήλθαν σε $26,4 δισεκατομμύρια.

Μάλιστα, όλα αυτά συνέτειναν προκειμένου προ ημερών η Apple να αποτελέσει την πρώτη αμερικανική εταιρεία η κεφαλαιοποίηση της οποίας έσπασε το «φράγμα» των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς κατάφερε να διπλασιάσει την αξία της κατά την τελευταία διετία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.