23 Απρ 2024
READING

Η SwipBox επεκτείνεται στο Βέλγιο μέσω της σύναψης συμφωνίας συνεργασίας με την Bpost

2 MIN READ

Η SwipBox επεκτείνεται στο Βέλγιο μέσω της σύναψης συμφωνίας συνεργασίας με την Bpost

Η SwipBox επεκτείνεται στο Βέλγιο μέσω της σύναψης συμφωνίας συνεργασίας με την Bpost

Η Δανέζικη εταιρεία SwipBox προχωρά στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στην Ευρώπη, συνάπτοντας συμφωνία συνεργασίας με τον Βελγικό πάροχο υπηρεσιών logistics, Bpost. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές θα αναπτύξουν ένα δίκτυο θυρίδων δεμάτων που βασίζονται σε μπαταρίες και διαθέτουν δυνατότητα Bluetooth διασύνδεσης. Ήδη, έχουν προχωρήσει και «τρέχουν» ένα πιλοτικό έργο στη βελγική πόλη Mechelen.

Μέσω του συγκεκριμένου πιλοτικού έργου, οι δύο πλευρές ευελπιστούν πως θα είναι σε θέση να συγκεντρώσουν αρκετά δεδομένα σε ότι αφορά τις εμπειρίες του χρήστη, προκειμένου να εμπλουτίσουν την γνώση τους αναφορικά με ένα εύρος ζητημάτων από την πλευρά του πελάτη, όπως λ.χ. την ιδανική απόσταση από μια θυρίδα δεμάτων, με ποιο τρόπο τα ερμάρια της SwipBox μπορούν να συμπληρώσουν το δίκτυο pick-up-drop-off της Bpost κ.ο.κ.

Στελέχη της Bpost θεωρούν πως η λύση Infinity της SwipBox αποτελεί ένα προφανές συμπλήρωμα στη στρατηγική της για την επίτευξη ενός «πράσινου» μοντέλου λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας, η οποία στοχεύει να προσφέρει βιώσιμο, όσο και βολικό τελευταίο και πρώτο μίλι σε επίπεδο λύσεων.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη της SwipBox, η νέα συνεργασία δείχνει στην πράξη την ισχυρή ζήτηση από μέρους της αγοράς για τις λύσεις της Δανέζικης εταιρείας, η οποία έχει ήδη αναπτύξει την εν λόγω λύση σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία. Στόχος της SwipBox είναι να διασφαλίσει μεγαλύτερη άνεση στους πελάτες στο Βέλγιο, συνδυασμένο με έναν νέο, όσο και «πράσινο» τρόπο παραλαβής και αποστολής δεμάτων.

Υπενθυμίζεται πως η SwipBox αποτελεί ένα κράμα εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού που ταυτόχρονα ενσωματώνει μια λύση hardware, καθώς λανσάρει ευέλικτες όσο και εξυπηρετικές λύσεις που απευθύνονται σε παρόχους logistics υπηρεσιών, retailers, μα και τελικούς χρήστες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.