20 Απρ 2024
READING

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αρωγός στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Εύβοιας

2 MIN READ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αρωγός στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Εύβοιας

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αρωγός στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Εύβοιας

Το κοινωνικό του πρόσωπο επέδειξε ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, ο οποίος με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, μετουσίωσε σε πράξη τη διαχρονική δέσμευσή του να στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών και δη εκεί όπου δραστηριοποιείται.

Υπό αυτό το πρίσμα, στάθηκε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, δωρίζοντας άμεσα υλικοτεχνική βοήθεια και αδρανή υλικά και συνεισφέροντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην αντιμετώπιση των εκτεταμένων ζημιών.

Μάλιστα, εξειδικευμένοι εργαζόμενοι και συνεργάτες του εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι και της Lafarge Beton στο Αλιβέρι, εργάστηκαν στο πλευρό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Δήμων, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.

Επιπροσθέτως, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, με τη συνεργασία των τοπικών αρχών, προχώρησε στη διάθεση του απαραίτητου κινητού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου προκειμένου να διανοίξει δρόμους και ταυτόχρονα να απομακρυνθούν τα φερτά υλικά που είχαν κατακλύσει τις αυλές πολλών κατοικιών και δρόμων.

Ακόμη, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ λαμβάνοντας γνώση για το πρόβλημα υδροδότησης στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, αντέδρασε άμεσα και παρέδωσε εμφιαλωμένο νερό, για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων.

Τέλος, παραχώρησε και σε δωρεά υλικών (λ.χ. φυσικούς ογκόλιθους, αδρανή υλικά οδοποιίας κ.ά.) για την κάλυψη επειγουσών επισκευαστικών αναγκών σε υποδομές του Δήμου Χαλκιδέων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.