24 Απρ 2024
READING

«Αντίο» Fall Book, «καλώς ήρθες» καμπάνια ψηφιακού περιεχομένου για την Neiman Marcus

2 MIN READ

«Αντίο» Fall Book, «καλώς ήρθες» καμπάνια ψηφιακού περιεχομένου για την Neiman Marcus

«Αντίο» Fall Book, «καλώς ήρθες» καμπάνια ψηφιακού περιεχομένου για την Neiman Marcus

Μόνο ως παράξενο δεν φαντάζει -πλέον- το γεγονός πως μια ευρεία σειρά από λιανεμπορικές επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά ζητήματα ως απόρροια της πανδημίας του κορωνοϊού. Από αυτή την πραγματικότητα, δεν κατέστη δυνατόν να ξεφύγει η Neiman Marcus, καθώς ο retailer υπέβαλε αίτηση πτώχευσης τον περασμένο Μάιο προκειμένου να επιχειρήσει να αναδιαρθρώσει το χρέος του. Διαδικασία χρονοβόρα, επίπονη και συχνά «ναρκοθετημένη» από παράλογες απαιτήσεις και νομικά κωλύματα.

Σε μια προσπάθεια να συνδεθεί με περισσότερο αποτελεσματικό τρόπο με τους πελάτες του, δυνητικούς μα και υφιστάμενους, η αλυσίδα στράφηκε προς τον κόσμο των ψηφιακών μεθόδων, προϊόντων και εφαρμογών. Μάλιστα, τον Ιούλιο έκανε την παρθενική του εμφάνιση ο διαδικτυακός κόμβος του Neiman Marcus για την παροχή προσαρμοσμένων πολυτελών υπηρεσιών και εμπειριών.

Πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια διασύνδεσης του πολυκαταστήματος με τους καταναλωτές, καθώς οι τελευταίοι περιηγούνται στις νέες, απομακρυσμένες ρουτίνες τους. Μέσω της συγκεκριμένης προσπάθειας, το Neiman Marcus ευελπιστεί πως θα καταφέρει να δημιουργήσει ισχυρότερη αφοσίωση προς το ίδιο το brand, μα και βαθύτερες σχέσεις με τους πελάτες μέσω της καινοτόμου καμπάνιας που ανέπτυξε.

Εξυπακούεται πως η αλυσίδα αξιοποίησε δημιουργικά τον φόβο και την επιφυλακτικότητα του κοινού απέναντι στην πραγματοποίηση φυσικών αγορών και της εν γένει παρουσίας του στα ίδια τα καταστήματα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.