19 Απρ 2024
READING

Unilever | Επαναξιολογεί τη δραστηριότητα τοματικών προϊόντων Pummaro στην Ελλάδα

2 MIN READ

Unilever | Επαναξιολογεί τη δραστηριότητα τοματικών προϊόντων Pummaro στην Ελλάδα

Unilever |  Επαναξιολογεί τη δραστηριότητα τοματικών προϊόντων Pummaro στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Unilever εδώ και αρκετά χρόνια διαθέτει μια σημαντική παρουσία και δραστηριοποίηση –μεταξύ άλλων- και στον τομέα των τοματικών προϊόντων στην χώρα μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα brand name των “Pummaro” στην Ελλάδα και “Πελαργός” στην Κύπρο είναι κάτι παραπάνω από γνωστά και καθιερωμένα στην εγχώρια αγορά, ενώ την ίδια στιγμή, εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία στο εργοστάσιο του Pummaro στη Γαστούνη εφαρμόζεται ένα καινοτόμο πρόγραμμα Αειφόρου και Συμβολαιακής Καλλιέργειας.

Αυτά, συμβάλλουν στην αύξηση της παραγόμενης ποσότητας και ποιότητας της βιομηχανικής τομάτας, ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζονται με αποδοτικό τρόπο οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί τομάτας, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Παρόλα αυτά ο όμιλος Unilever και θα αξιολογήσει εκ νέου τις στρατηγικές επιλογές που διαθέτει στον κλάδο των τοματικών προϊόντων στην χώρα μας, προκειμένου όχι απλά να συνεχίσει, μα και να ενδυναμώσει περαιτέρω την επιτυχημένη παρουσία του στην ελληνική αγορά.

Στελέχη της εταιρείας αναφέρουν πως η εν λόγω διαδικασία εμπίπτει στην ευρύτερη επιχειρησιακή στρατηγική του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση στην ανάπτυξη, με τρόπο ώστε τα επιμέρους brand να αυξάνουν την προστιθέμενη αξία τους και να ενισχύουν το εταιρικό χαρτοφυλάκιο.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως το Pummaro κατά το πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς σημείωσε σημαντική ενίσχυση των πωλήσεών του, παρά το επιβαρυμένο ελέω της πανδημίας κλίμα που επικρατούσε μεταξύ των καταναλωτών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.