24 Απρ 2024
READING

Πεινάσατε για φυτικό μπιφτέκι; Η Beyond Meat το παραδίδει στην πόρτα σας

2 MIN READ

Πεινάσατε για φυτικό μπιφτέκι; Η Beyond Meat το παραδίδει στην πόρτα σας

Πεινάσατε για φυτικό μπιφτέκι; Η Beyond Meat το παραδίδει στην πόρτα σας

Αναμφίβολα η πανδημία του κορωνοϊού μετέβαλε άρδην -μεταξύ άλλων- τις αγοραστικές συνήθειες του κοινού σε διεθνές επίπεδο, εισάγοντας νέα ήθη, «θέλω», προϊόντα και υπηρεσίες με βάση τις επικρατούσες συνθήκες του lockdown, της κατ’ οίκον εργασίας, του social distancing κ.ο.κ. Σε αυτό το πλαίσιο, η Beyond Meat φροντίζει και παρέχει την δυνατότητα online πωλήσεων και κατ’ οίκον παράδοσης των εναλλακτικών μπιφτεκιών της.
Συγκεκριμένα, η εταιρία λανάρισε έναν εξειδικευμένο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω του οποίου προσφέρει τα προϊόντα της σε bulk μορφή (λ.χ. κάθε επιλογή συμπυκνώνει ένα πακέτο με 10 burger σε συνδυασμό με δύο κιλά κιμά Beyond Beef), τα οποία αποστέλλει και παραδίδει εντελώς δωρεάν εντός δύο ημερών.
Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως τα προϊόντα της Beyond Meat είναι ήδη διαθέσιμα σε περισσότερα από 100.000 καταστήματα λιανικής και εστιατόρια παγκοσμίως, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την ίδια να προσφέρει ένα πρόσθετο επίπεδο εξυπηρέτησης και ευκολίας, δια μέσω της κατ’ οίκον παράδοσης. Επιπροσθέτως, η Beyond Meat αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο «άνοιγμα» των άμεσων πωλήσεων που επιχειρεί προς τους καταναλωτές ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να λαμβάνουν απευθείας τα σχόλια των καταναλωτών και εν συνεχεία να τα αξιοποιούν για την περαιτέρω προσθήκη βελτιώσεων τόσο στα προϊόντα, όσο και στην όλη διαδικασία που ακολουθείται. Ορισμένοι αναλυτές ισχυρίζονται πως κατά το εγγύς μέλλον η Beyond Meat θα μπορεί να αξιοποιήσει το εν λόγω direct κανάλι πωλήσεων προκειμένου να προωθήσει νέα, καινοτόμα προϊόντα και συσκευασίες που θα απευθύνονται στην ευρύτερη λιανική αγορά.
Καθότι, η εταιρεία υποστηρίζει και προβάλλει ενθέρμως μια «πράσινη» πρόταση, έχει φροντίσει ώστε κάθε αποστολή direct παραγγελίας να είναι ουδέτερη από εκπομπές άνθρακα, μέσω ενός προγράμματος που προσφέρεται από την UPS. Το εν λόγω, υποστηρίζει έργα δέσμευσης άνθρακα σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και χώρους υγειονομικής ταφής προκειμένου να αντισταθμίσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά την παράδοση των τροφίμων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.