19 Απρ 2024
READING

Aπoχωρεί από την Beat o ιδρυτής της Νίκος Δρανδάκης

1 MIN READ

Aπoχωρεί από την Beat o ιδρυτής της Νίκος Δρανδάκης

Aπoχωρεί από την Beat o ιδρυτής της Νίκος Δρανδάκης

To τιμόνι της Beat μετά από μία 10ετία, στη διάρκεια της οποίας πέτυχε ένα από τα σημαντικότερα exit στην εγχώρια startup σκηνή, παραχωρεί ο ιδρυτής της, Νίκος Δρανδάκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και η διοίκηση του ομίλου FREE NOW, μητρικής εταιρείας της Beat, αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, αρχής γενομένης από την 1η Σεπτεμβρίου.

«Ο Νίκος έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο, δημιουργώντας και κάνοντας τη Beat αυτό που είναι σήμερα. Είμαστε ευγνώμονες για την προσήλωσή του στην ανάπτυξη της εταιρείας όλα τα τελευταία χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια»,  δήλωσε ο Marc Berg, διευθύνων σύμβουλος της FREE NOW.

Ο Paul Onnen, Διευθυντής Τεχνολογίας στη Beat, θα εκτελεί προσωρινά χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου, με την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης καθώς και των μετόχων του FREE NOW Group, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του Beat.

Η λειτουργία της Beat εφαρμογής στην Ελληνική αγορά συνεχίζει με την ίδια ομάδα και διοίκηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπό το Γενικό Διευθυντή της στην Ελλάδα, Βασίλη Ντάνια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.