26 Απρ 2024
READING

Πλωτό κατάστημα της Apple στη Σιγκαπούρη

2 MIN READ

Πλωτό κατάστημα της Apple στη Σιγκαπούρη

Πλωτό κατάστημα της Apple στη Σιγκαπούρη

Το περίφημο Λονδρέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο Foster+Partners αναμένεται να κάνει για ακόμη μια φορά το δημιουργικό θαύμα του με την κατασκευή του νέου, σφαιρικού και επιπλέοντος καταστήματος συνολικής έκτασης 1.580 τ.μ. της Apple στη Σιγκαπούρη.

Αναμφίβολα, μπορεί τα καταστήματα της Apple να ξεχώριζαν από την πρώτη στιγμή για την μοντέρνα εικόνα και την σύγχρονη αρχιτεκτονική «ματιά» τους, εντούτοις όμως πρόκειται για το πρώτο εμπορικό σημείο της ηγέτιδας εταιρείας τεχνολογικών και εν γένει ηλεκτρονικών προϊόντων που θα επιπλέει.

Μάλιστα, η έναρξη της λειτουργίας του τοποθετείται χρονικά κατά τις αμέσως προσεχείς εβδομάδες, από την πλευρά της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, σε λίγο καιρό αναμένεται να εγκαινιάσει την λειτουργία του το καινούριο κατάστημα της Apple που βρίσκεται στο Marina Bay Sands, ένα πολυτελές συγκρότημα ξενοδοχείων, καζίνο και εμπορικό κέντρο ταυτόχρονα.

«Ένα ακόμη κατάστημα», ενδεχομένως να αναρωτηθείτε. Κάθε άλλο! Βλέπετε, το εν λόγω σημείο (το τρίτο κατά σειρά της ομώνυμης εταιρείας στην ίδια πόλη) θα είναι σφαιρκού σχήματος, ενώ εκ πρώτης όψεως δείχνει να επιπλέει, καθώς περιβάλλεται από νερό μιας και βρίσκεται εντός του κόλπου της Σιγκαπούρης.

Παράλληλα, έχοντας ως φόντο ουρανοξύστες, αποτελεί ένα μοναδικής αισθητικής και ομορφιάς θέαμα, το οποίο θα συγκεντρώσει αναρίθμητα «κλικ» από φωτογραφικές  μηχανές και κινητά τηλέφωνα.

Όσο για την πρόσβαση σε αυτό, οι πελάτες θα πρέπει να ακολουθήσουν ένα μακρύ μονοπάτι που κι αυτό φαντάζει να επιπλέει. Υπάρχει, όμως, και η εναλλακτική λύση οι επισκέπτες να ακολουθήσουν το υπόγειο τούνελ μέσω του εμπορικού κέντρου Marina Bay Sands.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.